W odmętach nowoczesnego budownictwa Oskarki, Ksawerzy i Nataniele będą biesiadować celebrując początek weekendu. Wszystkie Julki, Klaudie i Weroniki z pierwszych lat studiów skosztują tej nocy testosteronowych buzdyganów tych młodych bogów. Nieśmiałe dziewczęta które przyjechały do miast wojewódzkich z małych miejscowości zawyją tej nocy głosem tysiąca knag. Dymorficzni synowie zamożnych biznesmenów przemianują swoje apartamenty kupione im przez rodziców na jaskinie miłości. Tej nocy to nie Herakles będzie czyścił stajnie Augiasza! To młodzi i piękni będą czyścić waginy płodnych Julek swoimi maczugami.
@Blackpill_RAW: Ale pier****nie, też takiego "chada" miałem za sąsiada, aż gówniaka nie zmajstrował, starzy religijni kazali się hajtać i Oskarek i Juleczka uziemieni na 18 lat ( ͡°͜ʖ͡°)
@Saynighte: Filip Zabielski - jednen z najpopularniejszych tiktokerów w PL. Polecam obczaić jego bananowy content - dobre natchnienie pod #harlekinydlaprzegrywow
@Blackpill_RAW: dlaczego regularnie mowi sie o osiedlach deweloperskich, a pomija BANANOWCOW z will w konstancinie, izabelinie i innych osiedli luksusowych domkow jednorodzinnych ( ͡º͜ʖ͡º)
dlaczego regularnie mowi sie o osiedlach deweloperskich, a pomija BANANOWCOW z will w konstancinie, izabelinie i innych osiedli luksusowych domkow jednorodzinnych
@majkel_bialkov: Dla wykopków mieszkających w ruderach w miejscowościach <10000 mieszkańców, takie mieszkanie 60 m2 na osiedlu deweloperskim to absolutny sufit marzeń. Oni nawet sobie nie wyobrażają, że można mieć wille 600 m2 w Polsce :)
@niedynamiczny_nieoskarek: To tak na szybkości improwizowałem w 5 min. Jutro wjedzie zapowiadany już dawno majstersztyk o towarzyszu Budowlanim - rekinie stalinizmu :D
@Blackpill_RAW: ale masz ból dupy, że ludzie korzystają póki są młodzi xdd ja #!$%@?, normalne że facet wybiera ładną laskę a nie paszteta i odwrotnie xdd nie miałeś znajomych nigdy? Coraz słabsze masz teksty xd
@Blackpill_RAW: jak normalnie masz rację, tak ten wpis jest idiotyczny. Niektórzy mają w życiu lepiej, po co komuś czegokolwiek zazdrościć. A już tym bardziej laskom posiadania cipy xd
@Blackpill_RAW: to znaczy że ukażą się wszystkie z zapowiadanych kiedyś past? Np. ta o indianie Miękkim Ptaku któremu szeryf Claude rucha żonę? xd albo o aryjskim chadzie? xd
Ale mnie wkurwiają te jego powykręcane mordy na miniaturkach. Naoglądał się amerykańskich jutuberów i teraz każdy nowy film musi promować swoją małpią mordą. Raz człowiek z ciekawości kliknął w miniaturkę i teraz do końca świata będzię widział jego mordę na głównej. Ha tfu.
Jakie plany? znowu kąkuter i czteropak Harnasia?
W odmętach nowoczesnego budownictwa Oskarki, Ksawerzy i Nataniele będą biesiadować celebrując początek weekendu. Wszystkie Julki, Klaudie i Weroniki z pierwszych lat studiów skosztują tej nocy testosteronowych buzdyganów tych młodych bogów. Nieśmiałe dziewczęta które przyjechały do miast wojewódzkich z małych miejscowości zawyją tej nocy głosem tysiąca knag. Dymorficzni synowie zamożnych biznesmenów przemianują swoje apartamenty kupione im przez rodziców na jaskinie miłości. Tej nocy to nie Herakles będzie czyścił stajnie Augiasza! To młodzi i piękni będą czyścić waginy płodnych Julek swoimi maczugami.
Nie dla przegrywa to! Dla Chada to!
#przegryw #wygryw #blackpill #blackpillraw #harlekinydlaprzegrywow #bananoweoskarki #harlekinydlaprzegrywow #chadstories #niebieskiepaski ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blackpill_RAW: to pierwsze zdanie sugeruje ze nasi bohaterowie beda czyscic stajnie. "Nie" powinno być po heraklesie
Teraz przeciętny człowiek widząc vansy na nogach myśli "O oscarek miejski" a nie "skejt"
@529Mamo: Ciężko pracuje na swoją pozycję wodza kultu. Taki alpha-beciak ze mnie XD
@Saynighte: Filip Zabielski - jednen z najpopularniejszych tiktokerów w PL. Polecam obczaić jego bananowy content - dobre natchnienie pod #harlekinydlaprzegrywow
@Blackpill_RAW: Uwielbiam skromność w ludziach XD
Czasami czytam, to co piszesz. Z automatu, robię taką gestykulację >>>>
@majkel_bialkov: Dla wykopków mieszkających w ruderach w miejscowościach <10000 mieszkańców, takie mieszkanie 60 m2 na osiedlu deweloperskim to absolutny sufit marzeń. Oni nawet sobie nie wyobrażają, że można mieć wille 600 m2 w Polsce :)
PDK
@noswtg: niezłe uziemienie.
Mają z życia w ciągu godziny więcej niż ja w ciągu 10 lat.
@Blackpill_RAW: łosie, kuny, jenoty, wilki i rysie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blackpill_RAW: złoto XD
@Blackpill_RAW: #gigaoskarek
@niedynamiczny_nieoskarek: To tak na szybkości improwizowałem w 5 min. Jutro wjedzie zapowiadany już dawno majstersztyk o towarzyszu Budowlanim - rekinie stalinizmu :D
@Blackpill_RAW: dla takiego content tutaj jestem xDDDD
Nowy sezon w LOLu jest, na #!$%@? mnie Klaudia? xD