Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy przesiadka z #gamepass na #geforcenow na jakiś sens? Obecnie mam starego #xboxone w wersji "magnetowid" i to już trochę niedomaga ( #cyberpunk2077 ). Teraz podłączyłem szybki światłowód i myślę sobie tak:
Kupię konto na GFN, mam tam parę gierek na Steam, oddam tego Cyberpunka co kupiłem na Xboxa ( mieli mi dać do niego steelbooka a nie dali, więc w sumie mam argument o niewywiązaniu się z umowy w #mediaexpert ), kupię go na #steam , puszczę przez GeForce Now na tv I wreszcie jakoś to bedzie wygladac....
Any thoughts?
#gry #pcmasterrace #stadia #konsole
qjava - Czy przesiadka z #gamepass na #geforcenow na jakiś sens? Obecnie mam starego ...

źródło: comment_1610106259guivlHsQAfSfY71gJKaSba.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fenomen12: listę gier ogólnie ogarnąłem, chodzi mi bardziej o "grafikę" ( czy jest porównywalna do Xbone One X, Series X, czy wypasiony PC z RTX? ) i opóźnienie ( nie jestem jakimś tam proplayerem, lubię sobie wieczorkiem godzinkę popykać ).
  • Odpowiedz
@qjava: jakiś sens ma, oczywiście możesz też np. klikać na Stadii, sprawdź sobie bo imho działa o wiele lepiej niż GeForce Now. Za jakiś czas granie w chmurze z gamepassem będzie dostępne również jako apka na PC.
  • Odpowiedz
  • 0
@NoKappaSoldier73: chodzi mi o to, żeby to hulało na TV, i wkurzyłem się na Cyberpunk, bo chodzi słabo, wygląda fatalnie, a na GamePass w chmurze nie pogram w gierki które mam na Xboxa fizycznie, albo nawet na koncie cyfrowo, ale nie ma ich na GamePass.
  • Odpowiedz
  • 0
No mam apkę, zainstalowało się to legitnie na Chromecast z Google TV. Tylko na tym.darmowym koncie czas oczekiwania taki, że mi się nie chcę czekać xd
  • Odpowiedz
ię go na #steam , puszczę przez GeForce Now na tv I wreszcie jakoś to bedzie wygladac....

@qjava: ja bym mimo wszystko najpierw przetestował na darmowym. Spróbuj wcześnie rano np przed pracą, szkołą czy co tam masz. Wątpię żeby w takich godzinach była jakakolwiek kolejka.
  • Odpowiedz