Aktywne Wpisy

WielkiNos +1378
Zauważyliście, że jak idziecie z wózkiem alejką w markecie to jak stoi facet jakimś sposobem widzi cię z daleka i przesuwa wózek żebyś mogła przejść, odsuwa się, ogarnia, że są ludzie dookoła i nie jest sam.
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w

Lolenson1888 +168

Tankując na stacji, zobaczyłem, że z 200 metrów dalej koleś pcha auto, które mu padło. To podbiegłem, pomogłem dopchać na stację i tyle.
No i już miałem odjeżdżać, a ten woła, żebym poczekał. No to czekam. Kupił mi hot doga, chipsy i wodę. I w sumie fajna wdzięczność, ale ja tam prawie ze łzami w oczach jadłem tego hot doga, bo przecież nie musiał.
W ogóle im starszy jestem tym mocniej doceniam jakieś gesty. Tu było podziękowanie, choć g---o zrobiłem, ale miło jak cholera i dawno mi tak nic nie smakowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczeniezdupy
O ile to nie jest jakiś grubszy temat to nic za to nie chcę.
Mimo to od facetów zwykle dostaję na drugi dzień flachę/czteropak, od kobiet nic.
Nie żalę się tutaj bo skoro mówię, że za darmo to za darmo, tylko taka ciekawostka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak pukałem w okno żeby się znią z komunikować to ta nie wiem czemu (może, że strachu) nie uchyliła szyby, nie otworzyła drzwi i udawała, że mnie nie widzi xD
Musiałem zrezygnować i
@czympyrympym: może @onpanopticon nie może sobie w normalnych warunkach pozwolić na taki wydatek
@lunga: jestem studentką informatyki na dużej uczelni więc często przychodzą inni studenci i studenciary z prośbą o pomoc, tak samo ja do nich
O ile to nie jest jakiś grubszy temat to nic
@onpanopticon: i to jest cholernie przykre w tym kraju. Takie pomocne gesty powinny być naturalne. Też nigdy nie liczę na to, że ktoś okaże się wyrozumiały, uczciwy itp. Podświadomie myślę, że coś się nie powiedzie, że ktoś kasy nie odda itp. ( ͡
@cypisek84: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@lunga: ale frajer xD w serwisie by zabulili
Komentarz usunięty przez autora