Po filmach i komiksach przyszedł czas na growe podsumowanie poprzedniego roku. Zobaczcie jakie produkcje wybrali nasi redaktorzy i redaktorki, jako te najlepsze w 2020. Zachęcamy również do dzielenia się swoimi typami w komentarzach. #gry #pcmasterrace #ps4 #xboxone #ps5 #xboxseriesx #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
Nie grałem w zbyt wiele gier wydanych w 2020 roku, bo nadal czekam na RTXa 3080 :/ Z tego co ograłem w Game Passie polecam: 1. Doom Eternal 2. Ori and the Will of the Wisps 3.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
Po filmach i komiksach przyszedł czas na growe podsumowanie poprzedniego roku. Zobaczcie jakie produkcje wybrali nasi redaktorzy i redaktorki, jako te najlepsze w 2020. Zachęcamy również do dzielenia się swoimi typami w komentarzach.
#gry #pcmasterrace #ps4 #xboxone #ps5 #xboxseriesx #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1610045790c9qGf4YJjGq760WmBjgWnR.jpg
PobierzNie grałem w zbyt wiele gier wydanych w 2020 roku, bo nadal czekam na RTXa 3080 :/ Z tego co ograłem w Game Passie polecam:
1. Doom Eternal
2. Ori and the Will of the Wisps
3.