Wpis z mikrobloga

@galeczek: akurat składy nie zmieniały się nonstop, a te zmiany co były to takie że ci sami gracze się mieszali, teraz jest tak, że prawie wszyscy zawodnicy w Polsce mają wolne kontrakty, więc jest szansa na coś co nie będzie max tierem 3 xD
  • Odpowiedz
@damian96: ciekawe, że snax ma kontrakt z illuminar, skoro ta orga ich wszystkich wywaliła na ławkę.
@misioneos: czy ja wiem czy takie wszyscy? wg mnie własnie dużo jest zbenchowanych, a mało jest bez kontraktów
  • Odpowiedz
@galeczek: ten styczeń może wiele zmienić, zobaczymy kto przygotuje najlepszy teamek. Mynio do keia kylara i snaxa byłby git, bo się mynio w Wisle odrodził (nie wiem czy nie mial najlepszych statystyk pod koniec roku).
  • Odpowiedz
@w00nski: Wywalenie na ławkę nie oznacza końca kontraktu. Kontrakty są terminowe i albo zgłosi się chętny na wykup, albo grzejesz ławkę. Za free można grać co najwyżej w mix-ach.
  • Odpowiedz
@Jacuszyn: doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale dla Illuminar to żaden interes trzymać zawodników, którzy nie grają. W pl orgach i tak raczej nikt ich nie wykupi, a w Europie jest dużo ciekawszych zawodników, których ewentualnie można byłoby podkupić
  • Odpowiedz