Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
źródło: f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_XL
Pobierz

źródło: comment_1609865815VrnaKJ2dDGgtDu6Vq0qm6J.jpg
Pobierz@Wsciekle_piesci_meza: pracowałem fizycznie za licbusa przy wakacjach i chwilę po licbazie. W sumie nie polecam. Wcale nie masz czystej głowy po wyjściu. A już najgorzej jak wpadniesz w klimat trzymania się ze współpracownikami i po robolu walicie browar i p---------e dalej o robocie oraz szefie chuju xD
Fizyczne zmęczenie, bóle nóg, bo ciągle na nogach, często
I nie neguję tu wielce pracy fizycznej ale często się zdarza że fizyczny się wywyższa jak to on ma ciężko a rzadko kiedy biurowy skomli tak jak on
No proszę, też tak mam... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale cóż, dopóki szef ma o mnie wysokie mniemanie, to się zarabia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wsciekle_piesci_meza: @neib1: @atencjon:
Ale pracę fizczną wezmę w obronę trochę, robiłem fizycznie i zachciało mi się zmiany. Trafiłem do korpo klepię przed kąkuterem jakies dokumenty z d--y, analizuję schematy, opiniuję dokumenty i użeram się ze skośnookimi. Mój zapał do pracy spadł over 9000. Mimo, że mam cały czas ciepełko w biurze, herbatkę itp korpo umilenia
@Wsciekle_piesci_meza: Ehe, na pewno. Z poyebanymi przelozonymi, ktorzy z automatu traktuja pracownikow fizycznych jak smieci i w sumie nie lepsi wspolpracownicy pijacy, narko i inne toksyki.
Przynajmniej ja tak mam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
U mnie było "od jutra mamy licencję programu ....." - przygotuj z tego szkolenie dla wszystkich z biura na piątek. XD
Korpo to syf.
Komentarz usunięty przez autora