Wpis z mikrobloga

A tutaj podobno ukryta lokacja

@normalny08: żadna ukryta, przecież ona jest i ją widać z balkonów. Po prostu kiedy na nią zeskakujesz gra automatycznie cię zabija. Nawet pobrałem dziś trainera i włączyłem nieśmiertelość bo też chciałem poszukać jakichś ciekawostek w Megabloku 10 ale gra pomimo włączonej nieśmiertelności nadal zabija cię na tym 'rynku' i niektórych balkonach. Jedyny sposób to aby na noclip'ie przejść przez ściany i podłogi w obszar tego
  • Odpowiedz
@prace_fachowe: metro chyba zostało olane na bardzo wczesnym etapie. Stacje NCART zupełnie nie wyglądają jak stacje metra w dużych miastach, są małe i ciasne. Wyglądają jakby miały obsługiwać max 10-15 pasażerów a nie setki czy tysiące.
  • Odpowiedz
@newerty: Wszystko w tej grze wygląda jakby miało obsługiwać 10-15 npców xd a tak serio to ciężko gdybać jak to wszystko miało wyglądać, mam nadzieję że kiedyś jakiś dev się przełamie i nam rzuci info co się z tą grą stało.
  • Odpowiedz
@prace_fachowe: w GTA IV było metro i w ogóle z niego nie korzystałem. Komu się chce w czasie gry siedzieć na dupie w pociągu i gapić się na ten sam widok z okna. Te punkty podróży to jest najlepsze co mogli zrobić. W gta V k------m jak na środku góry czy pola zepsuło mi się auto i miałem 11 km do domu.
  • Odpowiedz