Wpis z mikrobloga

• 22
Zrobiłam kubek. Może być? Obdarowanej się podobał ;) bardzo lubię robić takie rzeczy, ale nie mieszczą mi się w szafkach. Myślicie, że mogłabym to tak wystawiać i ktoś by to kupił? To kubek malowany piaskiem do ceramiki, wszystko utwardzone, można prać w zmywarce. #diy #handmade
estetka - Zrobiłam kubek. Może być? Obdarowanej się podobał ;) bardzo lubię robić tak...

źródło: comment_16097916398kLTwK4tUHsHRQ4w47DpeJ.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@estetka: ja bym nie kupił jeśli to lakier do paznokci - bo to będzie nietrwałe. Ale jeśli sposób nadruku byłby inny to przy cenie max 20 zł opcjonalnie dla kogoś już tak :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@estetka: jedna uwaga, która rzuciła mi się od razu w oczy - rysunki mogłyby być umieszczone wyżej, bo tak to słabo widać. A oprócz tego to 10/10
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Gimbus2000 kupują? Mi to się marzy coś robić, produkować, pięknie pakować i uszczęśliwiać ludzi... Ostatnio mam fioła na punkcie żywicy i będę próbowała robić grzebienie z kwiatami i różnokolorowe. Ale właśnie boje się, że to nikomu nie będzie potrzebne ;)
@Xargo1 ważna uwaga, dziękuję
  • Odpowiedz
@estetka: skoro i tak robisz takie rzeczy dla funu to pochwal się tym w internecie i zobacz co z tego wydzie. są ludzie którzy cenią sobie rękodzieło, albo tacy którzy będą pisać do Ciebie żebyś im zrobiła coś wg ich projektu i są gotowi za to zapłacić.
  • Odpowiedz
  • 0
@estetka mam znajomego który też maluje kubki na zamówienie i reklamuje się na facebooku oraz instagramie, więc w to bym celowal najbardziej :)
  • Odpowiedz