Aktywne Wpisy

njay +149
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +64
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

- szczepienie 30.12, tego samego dnia ból w miejscu wkłucia
- w sylwestra poza bólem w miejscu wkłucia pojawiła się bolesność mięśnia naramiennego podczas wysiłku oraz niewielkie obniżenie samopoczucia bez podwyższenia temperatury ciała i bez bólów głowy.
- W nowy rok miałem dyżur, samopoczucie wróciło do normy, ból ramienia zaczął ustępować.
W tej chwili czuję się już na 100% i dziś byłem na pierwszym biegu rozgrzewkowym (5km).
Link do poprzedniego wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/54550869/dzis-w-szpitalu-w-zgierzu-grupa-pracownikow-bedzie/
U innych znajomych ze szpitala podobne objawy, poza tym u koleżanki ból promieniował do łokcia, druga znajoma miała ok. 38*C przez 3h wieczorem w dniu szczepienia.
#covid19 #koronawirus #medycyna
@printf
@Jezus_z_Galileii
Mam poważne obawy, że ten wirus może nas cofnąć do epoki kamienia łupanego. Trudno mi też przewidzieć konsekwencje geopolityczne, spokojnie można mówić o pewnej destabilizacji. Nie wszystkie kraje ucierpiały w podobnym stopniu. Kolejne lata po pandemii to będzie poważny test.
@bazylo: Na szczęście działają w 3G i nie ma problemu z zasięgiem.