Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 69
2 327 + 143 = 2 470

56x56 - witojcie w nowym roku! Jest szansa, że po odpuszczeniu równika w 2020, dzięki kwadratom, w tym roku znów trochę Wam pospamuję swoimi jazdami. Udało się całkiem ładnie poprawić rozmiar kwadracika jazdą z @Cymerek z Jędrzejowa. Dojazd autem w obie strony znacznie ułatwił sprawę. Gnój na drodze i na niezliczonych bezdrożach nieco mniej. Zdarzyło się prać rower w rzece i to nie raz.

Matematyka jest nieubłagana. Kwadrat rósł będzie coraz wolniej. Nie wiem do jakiego rozmiaru powiększył się nasz wspólny kwadrat, ale pewnie na dniach @kapitantaca zaktualizuje mapę, to się dowiemy.

Miłego 2021!

Strava i Insta

Total tiles: 41369
Max cluster: 7631
Max square: 56x56

#rowerowyrownik #kwadraty

Wpis dodany za pomocą tego skryptu
metaxy - 2 327 + 143 = 2 470

56x56 - witojcie w nowym roku! Jest szansa, że po odp...

źródło: comment_1609611410O9fw1Ef9eZ17oCcSkhlPqc.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Właśnie sobie uświadomiłem po ilu u-----h w Beskidach musiałbym jeździć żeby dokręcić do choćby 35x35

@MordimerMadderdin: no to kręć koleżko na wschód, zachód i północ. Też odpuściłem Beskidy w dużej mierze. Wszak Jaworzno jest bardziej na północ nawet niż Krk. A dziękuję, coś tam planuję dawać dalej.
  • Odpowiedz
Ale nabierze sensu jak uda się wjechać na Hutę ;)

@MordimerMadderdin: wiesz jaki będziesz miał przeskok?! Może w tym roku będą już dni otwarte? W ogóle jak podjedziesz po ten brakujący w Zatorze (okolicy) to i tak urośnie. Ok, chyba dziś go zrobiłeś tylko na stronce jeszcze niezaktualizowany.
  • Odpowiedz
to co w tym roku też 30k km?

@Solitary_Man: Raczej 25k. 30k to już jeżdżenie dla samego jeżdżenia. W tym roku bardziej skupiam się na kwadratach niż robieniu dystansu.
  • Odpowiedz
@kapitantaca: to normalne, że te kwadraciki tak długo się wczytują? Mam tylko 13 aktywności na stravie a od 20 min żaden się nie dodał. Mam tylko heatmapę i klikałem refresh na aktywnościach a kwadracików ni widu ni słychu
  • Odpowiedz