Aktywne Wpisy

jednorazowka +302

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Fachowiec. Analityk. Nonkonformista.Nadzwyczajny ,Ekspert.Ukłony #stanfutbolu #weszlo #pilkanozna #kanalsportowy #zak0lak
To przygotuj się w nowym roku na nową misję pt. " Wpychamy Tymka Ruchacza do reprezentacji ".
@Lipa1992: no tak, ale jest to w pełni naturalne po tak świetnej wiośnie i lecie. zresztą okres jesienny to i tak dopiero wstęp do poważnego grania
@Rodjer: no biegał, ale co to ma do rzeczy. widziałem większość spotkań Realu w tym sezonie, wszystkie Chorwacji na MŚ i dla mnie nie ulegało wątpliwości kto pełnił wiodącą rolę w tych zespołach. według
Stano wywiązuje się z umów reklamowych, tego nie można mu zarzucić.
W Fabryce Futbolu teraz jest podobno misja: " Sprzedajemy Tymka Ruchacza za 6 mln Euro i zmieniamy numery telefonów zanim zorientują się kogo kupili".