Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cezeterson: my tez nie prezentujemy niewiadomo jakiego poziomu. Średnia w meczach waha się na poziomie 45-60
Lepiej żeby była normalna tarcza zawieszona na odpowiedniej wysokości xD
  • Odpowiedz
@cezeterson to jest o 10cm węższa od winmau czy unicorna. pipka nie pipka, gra powinna być fair play :P poluj na używanego sizala i jakieś w miarę wygodne tanie lotki i masz zestaw przyjemny do grania, w 100zl sie można zmieścić.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@cezeterson: jest to trochę problematyczne jeśli miałoby być fair play :P
Tak jak mówi @roman-cojapacze możesz się zakręcić wokół jakiejś używanej tarczy. No chyba, że chciałbyś zainwestować więcej kasy to wtedy Winmau Blade 5. To jest naprawdę zawodowa, profesjonalna tarcza. Z tego co widzę nowa najtaniej kosztuje 190zl
  • Odpowiedz
@Kubul blade5 dual core mam i polecam, jak nie będziesz miał frezowanych grotów i w miarę łagodnie wyciągał lotki to taka tarcza posłuży ci kilka lat.
Wcześniej miałem sizal firmy Spokey i też był fajny, miękki, ale miał druty i lotki czasami się odbijały, blade5, eclipse mają cienkie druty i nie ma praktycznie opcji żeby się lotka odbiła.
  • Odpowiedz
@Kubul sorry, to nie ciebie miałem wołaćxD
może się zdarzyć, ale idzie to przeżyć, na starej tarczy to k-----a mnie nieraz brała:)
dziękuję za zaproszenie, ale popatrzyłem na waszą tabele i maciel wysokie średnie, głupio mi być ostatnimxD bd śledził tag i jak odchowam półroczne bliźniaki to spróbuję, póki co mogę tylko kibicować.

ciebie miałem wołać:P
@cezeterson blade5 dual core mam i polecam, jak nie będziesz miał frezowanych grotów i
  • Odpowiedz