Aktywne Wpisy

LeafWhisper +67

krzych0 +59
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz

#dart #darts #pdk
źródło: comment_160935836264uP97NG5ksC54nf88YCSM.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepiej żeby była normalna tarcza zawieszona na odpowiedniej wysokości xD
źródło: comment_1609359976xXNf4PgEo5MsLfrqsWd4be.jpg
Pobierz@roman-cojapacze nie będzie to równy pojedynek, bo ja jestem pipką niezależnie od tarczy xD
Tak jak mówi @roman-cojapacze możesz się zakręcić wokół jakiejś używanej tarczy. No chyba, że chciałbyś zainwestować więcej kasy to wtedy Winmau Blade 5. To jest naprawdę zawodowa, profesjonalna tarcza. Z tego co widzę nowa najtaniej kosztuje 190zl
Wcześniej miałem sizal firmy Spokey i też był fajny, miękki, ale miał druty i lotki czasami się odbijały, blade5, eclipse mają cienkie druty i nie ma praktycznie opcji żeby się lotka odbiła.
może się zdarzyć, ale idzie to przeżyć, na starej tarczy to k-----a mnie nieraz brała:)
dziękuję za zaproszenie, ale popatrzyłem na waszą tabele i maciel wysokie średnie, głupio mi być ostatnimxD bd śledził tag i jak odchowam półroczne bliźniaki to spróbuję, póki co mogę tylko kibicować.
ciebie miałem wołać:P
@cezeterson blade5 dual core mam i polecam, jak nie będziesz miał frezowanych grotów i