Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Agencja Praw Podstawowych UE - #polska wśród 5 krajów z najniższą przemocą wobec kobiet
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #europa #neuropa #uniaeuropejska
@marcus1a: przeczytaj biblię bo ta książka jest Ci chyba obca
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Mirrak: o, znowu będziesz odwracać kota ogonem?
1. Ktoś pokazuje Ci dane, które przedstawiają, że p-----c wobec kobiet w Polsce jest najniższa w UE
2. Mówisz, że statystyki są nieprawdziwe, argumentujesz to brakiem zgłaszalności i zastraszeniem kobiet
3. Dostajesz wyniki badań, które nie są oparte o policyjne statystyki, a wieloletnie anonimowe badania wykluczające element zastraszenia czy innego rozumienia pojęć
Chcesz badać Eskimosów i aborygenów - droga wolna :)) ciaaaooooo bambino
Coś jeszcze?
Uwielbiam takie chłopskie dane- na pewno tak jest, bo wam tak się wydaje xD
PS. A nie boli cię mózg, że akceptujesz te dane UE, które popierają twoje tezy, a te, które są im przeciwne, odrzucasz jako "mapa g---o warta"?
Jakie to lewackie do bólu: jeśli teoria się nie zgadza z rzeczywistością, to tym gorzej dla rzeczywistości... Ach ta marksistowska logika!
@Mirrak: to nie ja walczę tu z badaniami, nie ja wyzywam naukowców i statystyków od debili, bo na pewno nie przewidzieli jakiś podstawowych kwestii
oprawca często pierze ofierze mózg i wmawia jej że do niczego się nie nadaje, że nie poradzi sobie sama, nikt jej nie uwierzy itd, a zmaltretowana przez lata osoba w to wierzy
ty jako zdrowy chłop myślisz sobie że byś go wywalił z domu i dlatego to że bita latami kobieta mieszka ze swoim
Jest opisana metodologia, niżej są dane w tabelkach.
Wolam też
@eriicforrester: bo Ty też uważasz, że dobry wynik Polski to tylko zasługa tego, że kobiety boją się zgłaszać p-----c.
Zerknij i powiedz mi, co tutaj źle zrobił Eurostat, że Polska