Najbardziej przykre jest w tym wszystkim jak same siłownie nawzajem siebie #!$%@?ą albo same osoby tam chodzące; później nie dziwcie się, ze też nie będzie nikt protestował, gdy Wam coś będą zabierali ( ͡°͜ʖ͡°) i jak tu ma być dobrze, gdy każdy dla każdego wilkiem
Rozporządzenie jest dziurawe i napisane przez dzbanów, więc są w nim luki, które pozwalają na legalne funkcjowanie w konkretnych przypadkach i niektóre kluby to wykorzystują w porozumienia z prawnikami.
@Kasahara: serio ktoś nawzajem się #!$%@?? O takiej patoli to jeszcze nie słyszałem, myślałem że ci którzy walczą są raczej sprzymierzeni przeciwko dzbanom z wiejskiej.
@Kasahara: ja wczoraj obdzwaniałem siłownie w okolicy bo moją zamknęli to faktycznie wszyscy jacyś skryci przez telefon. Takich #!$%@? kiedyś dosięgnie karma, miejmy nadzieje.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
@bst
@Hrabia_Rico
Rozporządzenie jest dziurawe i napisane przez dzbanów, więc są w nim luki, które pozwalają na legalne funkcjowanie w konkretnych przypadkach i niektóre kluby to wykorzystują w porozumienia z prawnikami.