Aktywne Wpisy
Nobody32 +60
Essapierds2007 +28
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #ciekawostkihistoryczne #fotohistoria #usa #myrmekochoria
Plus jest teoria o drugim zamachowcu (strzelać miał ochroniarz). Strzelający terrorysta był z przodu i oddał 8 strzałów. Tymczasem podobno świadkowie słyszeli że było ich ok 13, znaleziono dwie dodatkowe dziury po kulach, łuski ze śladami niepasujacymi do broni zamachowca a
na pocieszenie to samo napisał o FBI, to samo można z archiwum mitrochina wyczytać o KGB, to samo suwurow o GRU pisał, to samo czytałem o
Pytanie czy Weiner nie pisze tak specjalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pablo397: nie kojarzę aby Suworow opisywał GRU jako niekompetentną, raczej ukazywał KGB w niekorzystnym świetle na tle GRU.
@pablo397: a nie jest może tak, że literatura przedmiotu skupia się na wpadkach, odwróconych i podwójnych agentach a niewiele mówi się o sukcesach?
@StrongSilentType: Brzmi jak kłamstwo, żeby uzasadnić pozbycie się polityków dostrzegających niebezpieczeństwo ze strony CIA.
@pablo397: coo xD polecam „Sekretne Wojny Mossadu” ;)
@login_musi__miec_od_4_do_35_znakow:
ostatnio czytałem to i byłem pod wrażeniem "Mossad: najważniejsze misje izraelskich tajnych służb" aczkolwiek gdzieś mi z tyłu głowy kołatała myśl, że trochę to podkolorowane