Wpis z mikrobloga

Udało nam się ( ͡º ͜ʖ͡º) kot mówi, że będzie teraz robić papiery na koparkę i chce założyć własną działalność ¯_(ツ)_/¯
Piękna była to budowa nie zapomnę jej nigdy.
Nie taguje bo wiadomo kto taguje na nocnej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak w ogóle to jaram się jak dziecko, czuje się jak młody inżynier ʕʔ
jedynie jednego klocka mi brakło, ale miałem podobny w nadmiarze i użyłem go zamiennie (przy samym końcu)
odwroconeytrewq - Udało nam się ( ͡º ͜ʖ͡º) kot mówi, że będzie teraz robić papiery na...

źródło: comment_1609212487w3JbLUDtj462ITYhdUTsif.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rzepczak ten duży jasny łącznik mi został a brakuje do bandy tego ciut mniejszego, brakowało mi go w sumie na trzeciej stronie od końca ale zamieniłem z tym twierdząc, że to żadna różnica. Możliwe że gdzieś użyłem ich na odwrót, ale to w sumie tylko kosmetyczny szczegół( ͡º ͜ʖ͡º)

@Sandrinia Alu to jak najbardziej moje dziecię( ͡° ʖ̯ ͡°) bałem się,
odwrocone_ytrewq - @Rzepczak ten duży jasny łącznik mi został a brakuje do bandy tego...

źródło: comment_1609236166BOt7HbRLe3KWeRmUaswfHB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@odwrocone_ytrewq: Jest szansa że coś pomieszałeś, ja tak miałem w tym modelu (ale na szczęście gdzieś na początku), za to jak składałem helikopter z technicsa to w trakcie budowy silnika dałem złe koło zębate i jak go odpaliłem to się nic nie działo xD okazało się że na samym początku czyli najbardziej w środku silnika jak tylko się dało :D
  • Odpowiedz
@Rzepczak przejrzałem na szybko od tylko druga instrukcje i nie znalazłem gdzie mógłbym użyć ich zamiennie, prawdopodobnie w pierwszym etapie coś poszło na odwrót, w sumie to nie przeszkadza, jeździ jak trzeba a wizualnie to mała różnica ;p
  • Odpowiedz