Wpis z mikrobloga

@Listonosz1: To wina ali wiec to oni ci oddadzą kasę. Dość ciężka na kula, ciekawe co dostała Hiszpanka? Niby powinno się najpierw chyba napisać do sprzedawcy i tam mu przesłać zdjęcia a potem otworzyć spór. Swoją drogą te przesyłki LP idą szybciej do Hiszpanii jak niektóre nasze 045.
że europejskie etykiety nakleja centrum przeładunkowe w Polsce, a nie kitajec

@Felonious_Gru: bzdura, większość przesyłek jest oklejona/połączona już w chinach, przesyłki odpowiednio oklejone w etykiety pocztexu trafiają w zbiorczych paczkach na WER
@AliPaczka potwierdzi, że łączenie jest w chinach
@Andczej @AliPaczka: skontaktowałem się ze sprzedającym i prawie nic z tego jak na razie nie wynikło oprócz ciągłego powtarzania, że paczka została już przeze mnie odebrana i upewniania się czy aby na pewno nie mam jego zamówienia. Z ciekawości zadzwoniłem do Poczty Polskiej i po 15 sekundach mojego wywodu usłyszałem "no i co" oraz dowiedziałem się, że w Polsce nadawca może nawet podpisać się na paczce pies burek a i tak
@Andczej: tak się podepnę tutaj... czy majfrendy robią konsolidację jednej przesyłki nadając jej nowy nr jeszcze w Chinach w magazynie konsolidacyjnym? No właśnie mam taką sytuację, że z tackingów nie wynika mi, żeby coś tam z innych zakupów dołożyli. Jeden status, to że przesyłka dotarła do magazynu, a kolejny, że ma aktualnie nowy nr. Kiedyś miałem konsolidacje, ale to zawsze dwie i więcej przesyłek dostawało nowy wspólny nr. Co to za