Aktywne Wpisy
Koichi +4
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
karski +1034
Chciałbym złożyć podziękowania wykopkom aktywnie zaangażowanym w r------------e mafii deweloperskiej w Polsce. To wszystko zaczęło się tutaj. Tu chodzi o przyszłość naszą i naszych dzieci i stawianie oporu s--------m, którzy bez umiaru żerują na zwykłych obywatelach, którzy chcą po prostu uczciwie pracować, by móc godnie życ. Oby jak najwięcej osób zdało sobie sprawę z powagi sytuacji. Następni do ostrzału agenci nieruchomości i fliperzy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Skąd się bierze taka chęć do szybkiego dorobienia się po trupach?
30lvl here
#programista15k #pracait #pracbaza
@chuy: co będziesz robił? Jak się pogodziłeś ze spadkiem zarobków?
Wiekszosc wybiera drugie rowiazanie. Nie dziwi mnie ze mlodzi "na dorobku" bez rodiny ida w to - bo mozna fajnie zarobic. Ale dziwi mnie to ze starzy tez w to ida. A najbardziej mnie dziwi ze ida w to nawet tacy ktorym sie dzieciak urodzil. 3 tyg nie ma Cie w domu
@gorzki99: Najgorzej dla dzieciaka. Brak obecności ojca w dzieciństwie nic nie zrekompensuje chyba ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@takiMirek29: Nie do konca. Taki noworodek i tak malo ogarnia :PP Ale za to szybko sie zmienia. Bardzo szybko.
Jak jestes 3 tyg w delegacji i 1 tydz w domu to umyka Ci w uj duzo.
majac rodzine nie wiem czy bym sie zdecydowal na tryb 2 tym bardziej ze
Poza tym jak mi się spodoba to może za jakiś czas pójdę we własną działalność i wrócę