https://youtu.be/M2MClCEGVPY Fajna otwarta rozmowa z Danielem Bellem aktualnym rekordzistą w trójboju siłowym bez sprzętu w open, między innym o siadaniu w taśmach i tym ile według niego daje doping (chyba nie wie, że to tylko przeszkadza( ͡°͜ʖ͡°)) a także wiele innych, polecam puścić jako podcast #mikrokoksy #trojboj
@Adrmer: Polecam też jego rozmowę z Pete Rubbish. Tam jak dobrze pamiętam mówił że miał okres gdzie walił aż za dużo towaru :P Gdzie sajdy po prostu przeszkadzały trenować.
No i ciekawa rzecz, na pierwszych zawodach zrobił 865kg będąc 4 tygodnie na b----e :) Czyli prawie naturalnie. Na wykopie spotkałem się z opinią że wchodząc na b---ę przy takich wynikach naturalnie, to się dodaje góra kilka procent :P Bo towar
@IntruderXXL: musiał robić ponad tonę naturalnie bo nie jest możliwe dodać więcej niż 10%. Na wykopie tak pisali i autorytety się wypowiadały. Kłamie :/
@IntruderXXL: Nawet jakby wziąć jego przewidywania, wspomina tutaj, że max bez koksu jaki byłby w stanie zrobić, to według niego między 2000-2200 funtów co daje mniej więcej 910-1000kg, przy czym o tym tysiącu to mówi tak jakby wszytko poszło idealnie. To nadal co najmniej 15-25% więcej czyli kosmos przy tym wyniku. Troszkę więcej niż piszą na vikop.ru
To nadal co najmniej 15-25% więcej czyli kosmos przy tym wyniku. Troszkę więcej niż piszą na vikop.ru
@Adrmer: Bo tyle to powinno dawać :) Jak wcześniejszy wynik naprawde naturalnie został osiągnięty :) Dlatego ludzie mają ból d--y o moje naturalnie zrobione 905kg :P Gdzie wymyślają że krążki z plastiku, gumowe sztangi, a d--a to jak sito pokuta xD I próbują wmówić że k--s to mi utrudni wszystko i góra killka
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Fajna otwarta rozmowa z Danielem Bellem aktualnym rekordzistą w trójboju siłowym bez sprzętu w open, między innym o siadaniu w taśmach i tym ile według niego daje doping (chyba nie wie, że to tylko przeszkadza( ͡° ͜ʖ ͡°)) a także wiele innych, polecam puścić jako podcast
#mikrokoksy #trojboj
No i ciekawa rzecz, na pierwszych zawodach zrobił 865kg będąc 4 tygodnie na b----e :) Czyli prawie naturalnie.
Na wykopie spotkałem się z opinią że wchodząc na b---ę przy takich wynikach naturalnie, to się dodaje góra kilka procent :P Bo towar
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Adrmer: Bo tyle to powinno dawać :) Jak wcześniejszy wynik naprawde naturalnie został osiągnięty :) Dlatego ludzie mają ból d--y o moje naturalnie zrobione 905kg :P Gdzie wymyślają że krążki z plastiku, gumowe sztangi, a d--a to jak sito pokuta xD I próbują wmówić że k--s to mi utrudni wszystko i góra killka