Wpis z mikrobloga

@suqmadiq2ama: to mało wiesz, jak jesteśmy, czy byliśmy postrzegani
To, co podajesz, to nic innego jak odpowiednik żabojadów, angoli, pepików, szwabów, ukrów, rusków itp.

Polak katolik jest lepiej widzianym na zachodzie gościem niż muzułmanin.
Przypadek? Nie sądzę!

Doszło już nawet do tego, że muszę bronić katoli w polskim internecie, bo ojkofobka Phyrexia ma odpały.
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: W żadnym. Nie musiałem wyjeżdżać.
Za to przez ostatnie 20 lat pracowałem z wieloma nacjami w kilku korpo na specjalistycznych stanowiskach.
Za jednostki mogę się wstydzić, ale nie za naród, czy wiarę.
  • Odpowiedz
@lexico: Najlepsze zdanie o sobie za granicą ma husaria bez języka bo są zbyt tępi żeby zrozumieć że wcale nie są tam mile widziani

BEZ NAS BY NIEMCY UPADŁY, co za przypadek że polskie sklepy należą do arabów nawet a polki tam szorują podłogi i p-----------ą towar, tyle polskości
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama:

Najlepsze zdanie o sobie za granicą ma husaria bez języka bo są zbyt tępi żeby zrozumieć że wcale nie są tam mile widziani

Tu muszę przyznać rację.

BEZ NAS BY NIEMCY UPADŁY, co za przypadek że polskie sklepy należą do arabów nawet a polki tam szorują podłogi i p-----------ą towar,
  • Odpowiedz
@Kempes:kurcze, nie wiem co jest gorsze, być lewicowym przygłupem łykającym każdą wrogą propagandę, czy może być prawicowym głupkiem, łykającym każdą wrogą propagandę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kempes: A co to ma wspólnego z prawakami? To są nawiązania do kultury więziennej i "ludzi zasad", nie ma to nic wspólnego ani z patriotyzmem, ani z domniemaną "prawicowością". To ten sam typ haseł co "śmierć konfidentom". To też "prawackie"?
  • Odpowiedz