Aktywne Wpisy

darknightttt +70
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

Megasuper +14
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz

Jednak dzięki temu, gracz czuje się dumny, że mu się udało. Na pewno wielu rzeczy nie zrobiłem, wiele pobocznych misji nawet nie zauważyłem, albo nie dokończyłem.
Martwi mnie jednak to, że tyle osób sobie odpuściło. I że z tego powodu Larian, albo inne studia przestaną tworzyć wymagające tytuły, a zaczną robić gry, gdzie gracz będzie miał podane wszystkie rozwiązania na tacy.
#gry #steam #larian #divinityoriginalsin2
źródło: comment_1609021340esx0NvvHhMvGjmFRdu4Tfw.jpg
Pobierz@Chrystus: Wiedźmina 3 ukończyło trochę ponad 25% osób, a to gra przehajpowana x razy więcej niż Original Sin
Niby to 2x więcej... ale dalej 75% jej nie ukończyło, wobec 88% Divinity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a imo gra byla dosyc latwa jak tylko się zapoznałeś z mechanikami, wsrod wiekszosci moich znajomych gra wygladala w ten sposob
gameplay 1 - nie czyta dokladnie skilli i np leci w huntsman 11 bo mysli ze to cos daje xD
gameplay 2 -
Najtrudniejszym dla mnie questem, było uratowanie ucznia przewodniczki. Okazało się, że najlepszym sposobem odciągnięcia go od walki to dwa razy teleportowanie go. A jak chciał znów wrócić do walki, to uśpienie go, albo przygwożdżenie, w zależności od tego, który pancerz stracił.
Divinity Original Sin to przede wszystkim walka i mechaniki wykorzystania otoczenia itd. Tutaj jednak
Jeśli chodzi o fabułę, to przez pierwsze kilkadziesiąt godzin, nie zwracałem na nią uwagę, bo bardziej skupiałem się na mechanice. Ale potem było już ciekawiej. Nie
Co do eq, to już pisałem kiedyś z jakimś miereczkiem, że jest on jak dla mnie zdecydowanie lepiej zrobiony w W3 (przynajmniej jeśli chodzi o sety). Tutaj tak średnio coś