Wpis z mikrobloga

@cin123654: mi to w ogóle wydaje się, że CDP się #!$%@?ł i przed premierą dowalił x2 ilość npctów i samochodów na ulicach, żeby nikt nie mówił że miasto jest puste. Ja wręcz zmieniłem ustawienia gęstości tłumu z wysokich na średnie, bo się jeździć nie da przy takich korkach.
@cin123654: Ja na PS4Pro mam jakieś kilkanaście razy więcej pojazdów i NPC co na tym filmiku, z tego co widzę to multiplayer, może w ustawieniach serwera da się ustawić(nie wiem, nie bawiłem się MP). CP też daję rade, choć tłumów nie ma, jest dobrze(a mogło być lepiej).
@Menefe: miasto online, czy singiel to to samo miasto. Ta sama grafika, ta sama ilość NPC i samochodów. ( na filmie gra w maksymalnych ustawieniach ) Mnie singiel po ukończeniu głównej fabuły zanudził - tam nie było co robić.
@starlight_92: Ta - to czemu gracze narzekają na ostatni dodatek napad na wyspę - że zostali oszukania - napad jest źle ustawiony, mapę mozna zwiedzać tylko podczas napadu a miała być dostępna od razu.

I teraz GTA jest na rynku tyle lat przeszła setki łatek - CP jest na rynku 2 tygodnie. Czemu nie porównać jakości GTA do CP z tego samego czasu po wypuszczeniu na rynek ?