Wpis z mikrobloga

Życzę miłych i wesołych świąt, może od razu wesołego Nowego Roku, wam perfumiarzom ()

Abyście się nie nudzili, przy wigilijnym stole ogłaszam post na podsumowanie Perfumianego roku 2020, czyli Złote Kourosy 2020. Kategorie są pozytywne, jak i negatywne dla urozmaicenia. Do każdej kategorii przypisujemy tylko jednego faworyta.

Wypisujcie tutaj swoich faworytów w 6 kategoriach, którzy byli najlepsi właśnie w 2020r, oczywiście same zapachy nie muszą być z tego roku.

1. Największe odkrycie roku 2020 (najładniejszy odkryty zapach)

2.Największy zawód roku 2020 (perfumy w które pokładaliśmy największe nadzieję, ale okazały się okropne, lub też przeciętne.

3.Perfumy za które dostaliśmy najwięcej komplementów w 2020r

4.Tanie, ale dobre (zapach, który nie kosztował dużo, ale naprawdę daje radę)

5.Najlepsze Parametry roku 2020 (killery, które używaliście z rozwagą, bo dodatkowy strzał mógł zabić ʕʔ)

6.Najgorzej przyjęte przez otoczenie Perfumy (Tutaj można nawet załączyć cytaty ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Jeszcze raz miłych świąt ()
#perfumy
KjatanSveisson - Życzę miłych i wesołych świąt, może od razu wesołego Nowego Roku, wa...

źródło: comment_16088188543MinmZAXm4GYPJyGMmrBkq.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Naxos, African Leather

2.
Hashabish ze względu na parametry.

3. Pierwsze komplementy zacząłem dostawać od różowej tydzień temu, jak zaczęła tracić węch. Wtedy mi podpadło, że coś nie gra.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson:
Ale to jest tak, że jutro możesz mnie zapytać o to samo i mi się przypomni coś zupełnie innego. Teraz do głowy przyszedł mi Emir jako objawienie roku. Za dużo się tego przewinęło, żeby wskazać jednoznacznie. Gdyby tak się dało, zostawił bym 15 flakonów a nie 150
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KjatanSveisson:
1. Beach Hut
2. Felix mi przypomniał o Emirze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Armaf CDNMI
4. Lataffa Raghba Wood Intense
5. Sercretion Magnifique( tego się na da że skóry ściągnąć).
6. Jak wyżej, cytatów oszczędze ( ͡° ͜ʖ ͡°) oraz Figment
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson:

Na pewno to mój najgorszy perfumowo rok od kiedy kolekcjonuje. Poprzestawialam sobie trochę priorytety, środki przeznaczam na inne rzeczy i oszczędzam, prawie osiągnęłam te mityczne „niczego mi więcej nie trzeba”. Prawie xD

1. Nic mnie nie zachwyciło, może Baccarat, ale to trochę taki love-hate relationship
2. Libre YSL miały szanse zaistnieć w zalewie mainstreamowego chłamu, niestety rozwijają się obrzydliwie chemicznie
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson:
1. Największe odkrycie roku 2020 (najładniejszy odkryty zapach)
- African Leather

2.Największy zawód roku 2020 (perfumy w które pokładaliśmy największe nadzieję, ale okazały się okropne, lub też przeciętne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KjatanSveisson:
1. Xerjoff Lira
2. Dior Feve Delicieuse, a zaraz za nim CoSTUME National 21
3. Layton albo Arabian Horse, na pewno któryś z tych 2
4. Z tych odkrytych w 2020 to chyba Zara Night V
5. Vintage
  • Odpowiedz