Wpis z mikrobloga

Życzę miłych i wesołych świąt, może od razu wesołego Nowego Roku, wam perfumiarzom ()

Abyście się nie nudzili, przy wigilijnym stole ogłaszam post na podsumowanie Perfumianego roku 2020, czyli Złote Kourosy 2020. Kategorie są pozytywne, jak i negatywne dla urozmaicenia. Do każdej kategorii przypisujemy tylko jednego faworyta.

Wypisujcie tutaj swoich faworytów w 6 kategoriach, którzy byli najlepsi właśnie w 2020r, oczywiście same zapachy nie muszą być z tego roku.

1. Największe odkrycie roku 2020 (najładniejszy odkryty zapach)

2.Największy zawód roku 2020 (perfumy w które pokładaliśmy największe nadzieję, ale okazały się okropne, lub też przeciętne.

3.Perfumy za które dostaliśmy najwięcej komplementów w 2020r

4.Tanie, ale dobre (zapach, który nie kosztował dużo, ale naprawdę daje radę)

5.Najlepsze Parametry roku 2020 (killery, które używaliście z rozwagą, bo dodatkowy strzał mógł zabić ʕʔ)

6.Najgorzej przyjęte przez otoczenie Perfumy (Tutaj można nawet załączyć cytaty ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Jeszcze raz miłych świąt ()
#perfumy
KjatanSveisson - Życzę miłych i wesołych świąt, może od razu wesołego Nowego Roku, wa...

źródło: comment_16088188543MinmZAXm4GYPJyGMmrBkq.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@uwielbiamnalesniki: zapomniałem o L'Homme Ideal Extreme! Jestem wielkim fanem tej linii i robiłem sobie gigantyczne nadzieje, po otrzymaniu dekantu zrobiłem globala raz, zawiodłem się i poszedł w świat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
1. Największe odkrycie roku 2020 (najładniejszy odkryty zapach)
Rundholz 03 APR 1968

2.Największy zawód roku 2020 (perfumy w które pokładaliśmy największe nadzieję, ale okazały się okropne, lub też przeciętne.
Zoologist T-Rex (za to co zrobiono z parametrami)

3.Perfumy
  • Odpowiedz