Aktywne Wpisy
dexter-morgan +58
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Serial z 2017 roku podaje, że w przeciągu trzech lat Rosja będzie posiadać 2,3 tys. tych maszyn. Mamy już jednak końcówkę 2020 roku i na ten stan Rosja posiada jedynie kilka T-14 typu ATRAPA, bo części pochodzą albo z innych czołgów, albo są tańszymi zamiennikami gdyż Rosjanie nie są w stanie wyprodukować odpowiednich komponentów, a co tu dopiero mówić o ich produkcji masowej.
Mimo wszystko przyznać muszę, że schemat działania Rosji ciągle się nie zmienia. Inne państwa najpierw realizują dany projekt a następnie ogłaszają jego sukces. Rosja najpierw ogłasza sukces a następnie zastanawia się jak dany projekt wykonać.
#rosja #rosjawstajezkolan #netflix #czolgi
https://www.milmag.pl/news/view?news_id=3437
Nie jesteśmy Szwajcarią, a ta i tak posiadała jednostki pancerne
Z tego co wiem to tereny Polski bardziej przypominają stół a Szwajcarii ser, znaczy się w Polsce mamy płasko a w Szwajcarii góry. W Szwajcarii czołgi nie mają jak walczyć, już w Izraelu i Egipcie (gdzie są wzniesienia) rosyjskie czołgi udowodniły swoją niezawodność -
@Qrka: Przykład średni, bo to gracze sami sobie strzelają w głowę podkręcając swoje oczekiwania pod sufit i oczekując nie wiadomo czego.