@ali-agca: Jeszcze 15 lat temu jeździliśmy na takiej we 4. 1 na baku, 3 na kanapie, prawka oczywiście żaden nie miał :D Ech, to były czasy, teraz to nie ma czasów...
@el009: Tak było! A jak policja na wsi złapała mnie na takiej bez papierów i prawka to karą było spuszczenie powietrza z kół i pchanie do domu, kiedyś to byli czasy teraz to nie ma czasów
@bigger @kupkesobieciagne swap gaźnika, łeb na dół o 1mm i delikatne podtoczenie, zeby tlok nie walił. Delikatny port kanałów z polerka, wydechy rezo. Pozatym, jak była 350tka poskładana jak Bóg przykazuje to spokojnie 30k robiła. Pozatym w porównaniu to etz byla prosta w budowie
@marcin-bialas111111111111111: kuurła u mnie (u wujka na wsi) to samo, z tą różnicą że nie MZ-ETZ tylko komar XD i miałem jedynie kartę rowerową z podbazy xD
@ali-agca: miałem na dzielni takiego małego byczka co sobie taką kupił i musiał wozić ze sobą większego kolegę,bo jak się #!$%@?ł to nie był w stanie sam tego podnieść XD
#motocykle #prl #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@Megawonsz_dziewienc jawa 350 lepszego kopa miała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Bofsky: Ocho zaczyna się. Zaraz będzie wojna jak na youtube.
Nie szanuje.
@kupkesobieciagne swap gaźnika, łeb na dół o 1mm i delikatne podtoczenie, zeby tlok nie walił. Delikatny port kanałów z polerka, wydechy rezo. Pozatym, jak była 350tka poskładana jak Bóg przykazuje to spokojnie 30k robiła. Pozatym w porównaniu to etz byla prosta w budowie