Aktywne Wpisy

konik_polanowy +1113
źródło: GbXqXs0W4AAjxX7
Pobierz
hacerking +126
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

źródło: comment_1608536698R7dP4dKm1pQEgcE2ElzeqQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak to 5-10 kg pasty do zębów w jednym opakowaniu? Przecież to jest ilość na 50 lat mycia zębów 3 razy dziennie!
źródło: comment_16085467173fbsMexeYtkR9tEdGl9bxz.jpg
Pobierz@Jin: no komuś kto kupuje sobie pastę sam, to ta waga dość wyraźnie sugeruje, że to fejk. Pastę u nas sprzedaje się przeważnie w opakowaniach 50-100ml, a 1ml pasty waży jakieś 1,25g zależnie od producenta i rodzaju pasty. Wiadro 5kg to w dużym przybliżeniu ponad 50 średniej wielkości tubek
Tak sobie hiperbolizowałem z tymi pięćdziesięcioma latami. Sam używam ok 300-400 ml pasty rocznie. Więc opakowanie 5kg miałbym na 12 lat. A trwałość pasty po otwarciu to ok 12 miesięcy.
@HetmanPolnyKoronny: Dla polaka to będzie i na 500 lat xD