Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 106
@piaskun87: plus żadna z tych gier nie stawia na duże miasto z wieloma NPC i dużą ilością neonów. Szczerze powiedziawszy wersja na XO i PS4 i tak wygląda dobrze.
  • Odpowiedz
@janabanana: Czy RDR2 miało jednoczesną premierę na wszystkich platformach? Po premierze na PC też miało sporo problemów i nawet takie doświadczone studio jak Rockstar musiało łatać bugi wynikające z przeniesienia na inne platformy. Oprócz fanbojów to nikt nie pieprzy takich głupot jak w pierwszym wierszu mema.
  • Odpowiedz
  • 2
@bartush a co mnie to obchodzi, że wydają na różne platformy? To jak jest na różne platformy to ma prawo być z-----e? Gry multiplatformowe i exy kosztują tyle samo, więc dla mnie multiplatformowość to żadna wymówka
  • Odpowiedz
@M4711: Jak coś takiego wyciągnąłeś z mojej wypowiedzi to nie za bardzo mamy o czym rozmawiać, ja tylko wytykam debilizm tego porównania z mema xD Nawet tak wielkie studio jak Rockstar podawane tu jako przykład, pomijając oczywiste zyski ekonomiczne wynikające z wielu "premier", nie podejmuje się jednoczesnych premier na PC i konsolach z pragmatycznego punktu widzenia i wymagającej optymalizacji.
Inni już napisali jaka jest różnica między tymi exami z zamkniętymi
  • Odpowiedz
@piaskun87: I 3 z 4 na obrazku wydawane i optymalizowane tylko na jedną platformę - nie bronię CDPR, bo z-----i srogo, ale takie obrazki to też „xD”

@bartush: a co to za roznica z punktu widzenia klienta wersji na ps4 i oceniania produktu? Jak jakaś gra wyjdzie również na switcha i komórkę to jest uzasadnione żeby gra działała w 10 fpsach w rozdzielczości 720p?
  • Odpowiedz
@Mr_kolek że jak masz sprzęt który w momencie premiery nie był najmocniejszy to nie spodziewaj się cudu że gra która nazwali nowym "can i run this Crysis" będzie działać wybitnie xD
Nigdy nie biorę udziału w wojnach konsolowych ale w tym momencie konsolowcy oczekują nie wiadomo jakiego cudu xD
Zresztą personalnie gram na i5 i 1050 i gra działa całkiem nieźle więc nie wiem co wy robicie na tych konsolach
  • Odpowiedz
@Mr_kolek że jak masz sprzęt który w momencie premiery nie był najmocniejszy to nie spodziewaj się cudu że gra która nazwali nowym "can i run this Crysis" będzie działać wybitnie xD

Nigdy nie biorę udziału w wojnach konsolowych ale w tym momencie konsolowcy oczekują nie wiadomo jakiego cudu xD

Zresztą personalnie gram na i5 i 1050 i gra działa całkiem nieźle więc nie wiem co wy robicie na tych konsolach

@
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@piaskun87: NPC w Cyberpunku nie rozni sie niczym od NPCow w typowo hubowych gierkach, jak Deus Ex HR. Stojace w miejscu,ewentualnie maly patrol na niewielkim obszarze wydmuszki, z zapetlonymi kwestiami.@tellet:
  • Odpowiedz