Wpis z mikrobloga

Wez ty @retromenager się #!$%@? w łeb, nie wiem może jakieś tabletki łyknij co je musisz brać ale może ostatnio przestałeś... jest 20 grudnia. w czwartek jest już wigilia a ty takie rzeczy publicznie #!$%@? a później to jesteś wielce zdziwiony, że ludzie cię nazywają psychopatą... odłóż ten internet na bok, jedź matcee może pomóż przy przygotowaniach, tę energię co wkładasz w monitorowanie wykopu, robienie filmików z poruszaniem własnych pośladków przełóż w coś pozytywnego, pomóż mamie, zrób zakupy, sprzątnij przed domem, dosłownie cokolwiek jej pomożesz to będzie lepsze niż twoja żałosna wyprawa po atencję w internecie.
#kononowicz
Pobierz M.....k - Wez ty @retromenager się #!$%@? w łeb, nie wiem może jakieś tabletki łyknij...
źródło: comment_1608455563CK4iAahGZMgRdYhPbU8OqI.jpg
  • 7
@Mam-na-imie-Porucznik: otyły marian pewnie myśli że będzie na niego czekała delegacja wykop.pl i mu pokażą wasze dane. Marian przecież wiesz że wszelkie udostępnienie może być tylko na wniosek policji lub prokuratury. Sam pracowałem w fimie która dostaje takich wniosków kilkanaście miesięcznie i wiem jak to wyglądało. Udostępniając dane na morde taki białek by się na odpowiedzialność karną narażał i odszkodowania dla wykopków których stalkujesz. Ale ty masz z deklem to co