Wpis z mikrobloga

Wiecie z czego mam największy ubaw? Oblech nagrał taki?(w jego przekonaniu) powazny/merytoryczny/brzmiący konsekwencjami wysryw w którym mówi, że "ooo no teraz osobie którą kocham się obrywa blablabla", że on po zgłasza na policję w celu obrony swoich bliskich osób. Ha tfu Tobie na ten ryży ryj. Gdzie byłeś jak cały tag był spamowany zdjęciami/adresami całej rodziny Myszy? Wtedy to nie była bliska kochana osoba?

Teraz wam dam wieści z pierwszej ręki a nie z kradzionego kanału.

Gdy ludzie spamowali zdjeciami/adresami rodziny Myszy to Centaur miał to w dupie póki Mysza nie robiła awantur i chodziła tylko gotować kompot do koleżanki.
Teraz Mysze już to dotknęło, powiedziała psychopacie gdzie jego miejsce a ten nagrał swoje płaczki, że w obronie kochanej osoby założył 130gb teczek i będziemy brać udział w jego filmach oraz sprawa na policji.

Oblechu ty wiesz..
Biografia dostępna będzie w ebook jak i pdf.

#kononowicz #sradek #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Analne_D---o: Zgadzam się. Zwrocmy jeszcze uwagę kto zamiescil zdjecie na swoim profilu spolecznosciowym twarzy swojej wybranki , gdy ta miala rozwalony luk brwiowy z podpisem "tak koncza niegrzeczne myszy". Kto normalny wogole zamieszcza takie zdjęcia, gdy bliska mu osoba cierpi. Kto chwali sie takimi rzeczami. Tłumaczył, że mysza podczas tańca orla wywinela i sobie luk rozbila. W zyciu by mi do glowy nie przyszlo zeby zamiescic zdjecie bliskiej mi osoby
  • Odpowiedz