Wpis z mikrobloga

#tworczoscwlasna #warhammer40k #warhammer #modelarstwo ?
#failedminis

Reszta fotek w komentarzach.
Moje pierwsze miniaturki które bazowałem sprayem pomalowane. Stwierdziłem, że dopóki ich nie pomaluje nie zacznę składać indomitusa. Ogólnie jestem dumny z marinsów, ale ryj tego bez kasku poprawiałem z 20 razy. Musiałbym mu waterboarding zrobić w rozpuszczalniku żeby go wyleczyć xD Tych 3 panów od khorna to minisy testowe, schemat że środkowego użyje na reszcie jego kolegów, a mam do pomalowania ich jeszcze 17 (blood and thunder więc druga armia też do pomalowania xD) Nekrony mi się podobają strasznie. Muszę jeszcze udoskonalić nakładanie niebieskich efektów, ale w tym stylu zrobię resztę z obydwu boxow które mam. W międzyczasie złożyłem Slaves to Darkness starter boxa, kupiłem go bo podjaralem się artami ze stronki i muszę powiedzieć że modele są naprawdę ładne tylko żałuję że nie mam żadnego wypełniacza bo miejscami mają okrutne przerwy w wierzchowcach.
Założyłem nowy tag może kogoś to będzie obchodzić, drukarka 3D w drodze i zastanawiam się czy porządnego telefonu z dobrym aparatem nie kupić bo ten jest do chrzanotarcia xD
F.....t - #tworczoscwlasna #warhammer40k #warhammer #modelarstwo ?
#failedminis

R...

źródło: comment_1608407951j0ogqmxPVXNcSzNotSpZK1.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FailedArtist: to Twoje pierwsze modele? : ) Wygladają zacnie, ale spróbuj je troche pocieniować bo wyglądają dość płasko - guglnij sobie hasło zenital highlight, który bez problemu da się zrobić farbami w puszce, a daje rewelacyjny efekt, jeśli go nie zamalujesz czymś grubym ; )
  • Odpowiedz
@thelightful: Na zdjęciach to wszystko co w życiu z modelarstwa robiłem prócz pierwszego necrona :D
Swiatło do zdjęcia za mocne było więc troche je wypaliło xD, ale dużo pracy jeszcze przede mną żeby dobrze wyglądały na zdjęciach. Nie widziałem w sumie zenitali robionych pędzlem, airbrusha też mam w planie kupić bo się wciągnąłem, ale pędzlem też fajnie by było się nauczyć, dzięki za wskazówkę!
  • Odpowiedz