Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dolOfWK6KN:

Wyprowadzanie z błędu nazywasz #!$%@? się?

Tak, zwłaszcza jeżeli ktoś daje #!$%@? o głupi obrazek na stronie że śmiesznymi obrazkami. Wątpię żeby obrazek opa miał mieć charakter informacyjny/edukacyjny zamiast humorystycznego.

Masz 15 lat?

Nie, nie jestem w twoim wieku.
  • 1
@szikagobyk: nie jestem introwertykiem, ale też tego nienawidzę. Nigdy tego nie lubiłam. Teraz nawet nie wiem po co to robić, skoro w rodzinie wszyscy wiedzą, że wychowujemy syna bez chrztu itd., a sami jesteśmy niewierzący ¯_(ツ)_/¯
  • 1
@Czlowiek_Ludzki: To już kolejny raz, gdy ten obrazek jest tutaj wstawiany. Już nawet nie jest śmieszny, jeśli miał mieć charakter humorystyczny. Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy używają słowa "cuck" niezgodnie z jego definicją? Pewnie też humorystycznie. Swoją drogą - nosisz białe skarpetki? To jesteś pedofilem. Bo pedofil to ktoś, kto nosi białe skarpetki. Wiesz, piszę humorystycznie.
  • 1
@dolOfWK6KN:

To już kolejny raz, gdy ten obrazek jest tutaj wstawiany. Już nawet nie jest śmieszny, jeśli miał mieć charakter humorystyczny

Ale ja go widzę tutaj pierwszy raz i mam to w dupie, mnie śmieszy, a że ciebie to nie śmieszy to już nie mój problem.

Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy używają słowa "cuck" niezgodnie z jego definicją?

Pokaż mi gdzie użyłem słowa cuck niezgodnie z definicją. Chyba że
@Czlowiek_Ludzki: Niektórzy introwertycy nie chcą być kojarzeni z #!$%@? społecznymi, a uwierz mi niektóre ameby nie wiedzą kim jest introwertyk a potem przez takie głupie memy myślą że to jakieś odludki bojące się ludzi xD
Więc takie naprostowanie jest jak najbardziej wskazane, także nie wiem o co się #!$%@?