Aktywne Wpisy
reventon +81
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
marcinkox3 +390
1. angażowanie się politycznie np. finansownie wsparcie Trzaskowskiego, BLM, LGBT-tylko w krajach gdzie się to opłaca id)
2. politykę dyskryminacji, a raczej „pozytywnej dyskryminacji”
3. bezczelnie okłamanie milionów ludzi
wcale mi ich nie szkoda, niech zdychają. Teraz czas na ruch ze strony #microsoft
#cyberpunk2077 #sony #gielda
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Skoro kobiet jest tak mało w branży to jak myślisz jaka jest szansa na stworzenie teamu najlpeszych programistów w którym jest np 25% kobiet?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1. angażowanie się politycznie np. finansownie wsparcie, BLM, LGBT-tylko w krajach gdzie się to opłaca id)
2. politykę dyskryminacji, a raczej „pozytywnej dyskryminacji”
3. bezczelnie okłamanie milionów ludzi
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@LewCyzud: rownie dobrze moze to oznaczac 10% kobiet, czyli szczegol. No ale jak zwykle, urzad statystyk z dupy sie odpalil xD
FTFY
„W CD Projekt RED zatrudnionych jest 232 kobiet (mężczyzn jest 640)„
to jeszcze gorzej swiadczy o tej firmie skoro tak instrumentalnie podchodza do praw kobiet, gejow czy czarnoskorych