Aktywne Wpisy
Techguy91 +238
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +237
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. angażowanie się politycznie np. finansownie wsparcie Trzaskowskiego, BLM, LGBT-tylko w krajach gdzie się to opłaca id)
2. politykę dyskryminacji, a raczej „pozytywnej dyskryminacji”
3. bezczelnie okłamanie milionów ludzi
wcale mi ich nie szkoda, niech zdychają. Teraz czas na ruch ze strony #microsoft
#cyberpunk2077 #sony #gielda
Komentarz usunięty przez moderatora
Zgadzam się że zawinił menagment: na pewno jest wielu zdolnych programistów i ta pani i inne i mężczyźni. Sam podałeś powody: nie widzę więc związku z ilością kobiet a jakością gry
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast jesli zastosowali kryterium płci przy zatrudnianiu programistow to no cóż. Nie bylo innej opcji, poniewaz do teamu nie dostaly sie osoby najlepsze dla tej produkcji.
@Faraluch: dla programistów fizyki i AI nie starczyło już etatów 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Komentarz usunięty przez autora
@LewCyzud: A wiesz że 7 osobowy zespół był odpowiedzialny za AI i pozostałe 6 osób to faceci ? Ale ten fakt prawicowa propaganda całkiem skutecznie zataja ( ͡° ͜ʖ ͡°)