Z zazdrości o wszystkie zestawy mikołajkowe i bożonarodzeniowe Mireczków, w oczekiwaniu na wypłatę i zamówione prezenty, postanowiłem kupić swojego pierwszego Minifiga w życiu.
I padło na Hermionę (。◕‿‿◕。)
W ogóle moja różowa już załamuje ręce ile ja tego #lego przeglądam i ile o tym gadam. Jeszcze będzie chciała sobie coś poskładać.
@szogu3: to akurat mały problem. Bardziej #!$%@?ące jest, jak ciągle słyszysz: ile ty na lego wydajesz? Masz przestać. I wtedy się robi śmiesznie, bo kto by się takim marudzeniem przejmował? xD
Mam już małą wish liste przygotowaną i po świętach będzie kupowane :3
@szogu3: ja jestem właśnie w trakcie składania zamówień. Paczki dojdą pewnie dopiero po świętach (przed nowym rokiem), ale kto by się tam tym przejmował :)
@szogu3: jak zaczynasz o tym gadać to widać, że się wkręcasz i że masz fajne hobby. A ona ma jakieś zainteresowanie? Swoją listę możesz wstawić, zobaczymy twój plan.
120 zł to się wydaje w tydzień, a w listopadzie i grudniu to i po 400 zł na tydzień
I padło na Hermionę (。◕‿‿◕。)
W ogóle moja różowa już załamuje ręce ile ja tego #lego przeglądam i ile o tym gadam. Jeszcze będzie chciała sobie coś poskładać.
@szogu3: to akurat mały problem. Bardziej #!$%@?ące jest, jak ciągle słyszysz: ile ty na lego wydajesz? Masz przestać. I wtedy się robi śmiesznie, bo kto by się takim marudzeniem przejmował? xD
@szogu3: amator xD Będzie więcej. Dużo więcej jeśli złapiesz bakcyla...
@szogu3: jak u każdego ;)
@szogu3: ja jestem właśnie w trakcie składania zamówień. Paczki dojdą pewnie dopiero po świętach (przed nowym rokiem), ale kto by się tam tym przejmował :)
@szogu3: sporo luźnych klocków do kolejnych MOC'ów, oraz kilka starych zestawów (mających 10+ lat).
Swoją listę możesz wstawić, zobaczymy twój plan.
120 zł to się wydaje w tydzień, a w listopadzie i grudniu to i po 400 zł na tydzień