Aktywne Wpisy

freddd +2
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz
okfmale +104
źródło: 1000003135
Pobierz

Wczytywanie tekstur z opóźnieniem, gra po wyłączeniu wszystkich filtrów w menu dalej nie chodzi płynnie i wyglada jeszcze bardziej obrzydliwie.
Pierwszy Bug już miałem jak mi jeden npc dawał kasę na zlecenie w startowym obszarze w korpo to mu plik metr od niego wyleciał i się jakimś cudem znalazł ostatecznie na stoliku xD
Widać ze cdpred przerosła ilość pracy jaka należało w te grę włożyć, widać masę pomysłów ze skopaną implementacją i optymalizacją, brak minimalnego opłacalnego produktu, wyglada na to jakby cześć rzeczy była dopracowana należycie a cześć tragicznie.
Wręcz powiedziałbym ze cdp red zaczęło od maksymalnego najbardziej ambitnego projektu i stopniowo rok przed premiera wycofywało się z nich bo się nie dało ich wprowadzić, a pol roku ostatnie to już tylko było usuwanie niedziałających i niedokończonych rzeczy Np etap rozmowy z szefem korpo - mamy piękne akwarium za plecami z ładnymi detalami itp a za oknem brzydkie bryły i tła wyglądające starzej i gorzej od half life 2.
I to jest ogólnie tak cały czas w tej grze - jedna rzecz działa i wyglada ładnie a za chwile jakiś dramat coś co nie doczytuje się poprawnie albo z dużym opoznieniem mimo stania centymetr od niej albo obróceniu się dwa razy w kółko l.
Odpalę jak będzie kolejny patch, póki co wracam do grania w gotowe gry. Skoro faktycznie nikt nich nie pospieszał to mogli spokojnie jeszcze te grę robić bo wyglada jak w fazie alfa/wczesnej becie. A i chyba najgorsze jest to ze do momentu odpalenia jazdy było całkiem znośnie i przez chwile nawet się dziwiłem skąd te narzekania xD ładnie początek zamaskował ten cały syf.
Komentarz usunięty przez autora
@dzeksondzekson: Gościu masz dysk twardy HDD w tym swoim szitboksie, więc czego się spodziewałeś? Kto normalny w 2020 r. używa jeszcze dysków HDD do grania w jakiekolwiek gry?
Poza tym Twoj argument jest inwalidą skoro miesiąc temu dopiero pojawiły się konsole z ssd
I obecnie nawet jakbym chciał kupić ps5 to nie jest ono dostępne żeby iść i sobie ot tak kupić.
@dzeksondzekson: Gra na tym szitboksie chodzi poprawnie.
Tu tak samo gra
I jak niby dysk zewnętrzny ma cokolwiek zmieniać? XD jak podłączysz sobie zewnętrzny ssd do telefonu to będziesz miał telefon z ssd? XD
@dzeksondzekson: Ty przesłuchałeś ten materiał? Przecież tam mówią o sytuacji z one x zupełnie co innego.
@dzeksondzekson: Chodzi poprawnie. Przecież to też sztiboks sprzed 5 lat, więc czego się spodziewasz?
@dzeksondzekson: Obejrzałeś to w ogóle?
źródło: comment_1608116335KmoD54KzMQs5mcxKmF5Zpl.jpg
Pobierz@dzeksondzekson: Pare sekund temu pisałeś że wszędzie jest 23. Kłamałeś.