Aktywne Wpisy
grzemiak +606
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +118
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Chodzi o grzyba w pokoju
Jaki może być powód, że on powstał w ciągu 2 miesięcy, jeśli:
-jest on tylko na ścianie od okna i kaloryfera,
-mieszkanie było wietrzone codziennie po kilkanaście razy, w nocy po wyłączeniu kaloryfera, spaliśmy w tak zimnym pokoju, że jak rano się budziliśmy to byliśmy jak lód - serio
-ale żyjemy jak wszyscy ludzie: wietrzymy, robi się zimno cyk kaloryfer na godzinkę cyk okno i tak na zmianę, no każdy tak żyje przecież...a w nocy zima, bo przecież zdrowiej, a rano znowu kaloryfer i znowu później zimno, no na zmianę...
-w łazience wentylacja nie istnieje ogólnie, niby jest, ale po kąpieli para zostaje i nic się z nią nie dzieje, więc za każdym razem otwieraliśmy okno w pokoju żeby odparowało
-tak samo było z praniem...musieliśmy zostawiać drzwi w łazience, bo nie wysychały ubrania
-ogólnie mieszkanie jest śmieszne, to jest taka malutka kawalerka gdzie jest jedno okno w pokoju, w przedpokoju mamy kuchnie i łazienkę obok dosyć sporą.
-ja jestem zimnolubna, więc tu jakoś gorąco nigdy nie bywało
-ogólnie ściana przy oknie jest mega zimna, pierwszy raz się z tym spotykam żeby takie zimne ściany były, może to coś tutaj?
wyżej jest dach prawdopodobnie i akurat na suficie też jest ten grzyb
właścicielka twierdzi, że nie wietrzyliśmy pokoju i jestem naprawdę naruszona do granic, bo to nie prawda
mieszkanie w ogóle było obrzydliwie brudne i od razu jak się wprowadziliśmy, to sprzątaliśmy wszystko, w s z y s t k o
łącznie z szafkami przy suficie, okapem, drzwiami, oknami, szafami - wszystko, bo jesteśmy pedantyczni
w komentarzach więcej zdjęć tego grzyba
1. Gdzieś się zbiera woda
2. Za zimno
3. Włącz w każdym pomieszczeniu osuszacz powietrza
tym bardziej, że mnie oskarżyła
ona mnie oskarża o grzyba, ja się wprowadzając tutaj musiałam odkurzać za łóżkiem, bo jaśnie pani nawet tego nie zrobiła a kasę wzięła, brudaska do kwadratu
zimno, wietrznie, ale jak za zimno to cyk kaloryfer na godzinkę np gorący i od nowa i tak na zmianę, przecież tak każdy żyje...
Albo się wyprowadź.
u mnie to jest normalne a mam 3 mieszkania i w każdym tym mieszkaniu nigdy nie miałam grzyba, u chłopaka w jego domu to samo... tak się żyje, to nie nasza wina
weź chyba cię blokuje, bo widać jakiś jesteś toksyczny XD co cię obchodzi mój wpis, nara