Wpis z mikrobloga

Miał ktoś z Was przyjemność doświadczyć takiego pięknego zjawiska, jakim jest polepszenie się trwałości soku od świeżo otwartego flakonu?
Pytam, bo coś o tym czytalem na basenotes bodajże i wydaję mi się że doświadczam takiej przemiany mojego LaYuqawama, który po kupnie trzymał się mojej skóry tylko 6h, a po 3 miesiącach od otwarcia stał się absolutnie w y b i t n y m JUICE'm. Czuję go dosyć intensywnie po 24 godzinach! ( ʖ̯)
#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@kvrxl: kiedyś uważałem to za bajki, tak samo to że ten sam zapach trzyma się inaczej na różnych skorach, dopóki nie przeżyłem tego sam. Miałem tak już parę raze, już miałem oddać sprzedać jakiś flakon, psikam żeby się upewnić co do decyzji i nagle zapach jakby się "przegryzl" A i parametry inne. Największy zonk miałem z Cedrat Boisee, który przy 5 strzałach ledwo dychal z mojej skóry, ale zapach niesamowicie
  • Odpowiedz
  • 2
@kvrxl: ja tak mam z Hot Water od Davidoffa, używałem go poprzedniej zimy i był ok, zapach lubię, ale parametry nie powalały jakoś specjalnie. Stał nieużywany do grudnia, teraz wręcz nie mogę go z siebie zmyć, zrobił się z niego absolutnie w y b i t n y JUICE ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@kvrxl: tak - niektóre soki (jak na przykład te z Alexandria Fragrances) muszę się "przegryźć" żeby parametry się ustabilizowały, a to może trochę potrwać.
  • Odpowiedz
Przekazuje glos do studia, naszemu gosciowi, tworcy slynnej hipotezy "zapachu do spania".
Panie @Wygryw_z_wyboru co Pan sadzi na temat opisanych wczesniej incydentow parametrowych? Czy to mozliwe, zeby LY zyskal na mocy i przestal nadawac sie do spania?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CheapiesLover: joł, niestety nie miałem przyjemności dłużej używać LY ponieważ na w-----e po tygodniu zwróciłem flakon do Notino. Aczkolwiek wydaje mi się że jest to możliwe i kilka razy wspominałem o tym tutaj. Niektore zapachy np Reflection wydaja mi się że zyskały z czasem na parametrach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz