Aktywne Wpisy

simpiara +336
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

A oszczędności mają w dolarach, bo nie ufają swojej walucie, poniekąd słusznie. W momencie denominacji w 2016 roku BYN było warte nieco więcej niż
@ppanicz: Niezupełnie o to chodzi, ich waluty nie tylko sa takie jak ich gospodarki, ale kraje te po 90 roku już robiły manewr dewaluacji własnej waluty.
To już w zupełności wystarczy, by po jednym takim ruchu,
Jeszcze jedna rzecz o której trzeba wiedzieć.
"Największy dramat przeżyli obywatele radzieccy w 1991 r., podczas reformy firmowanej przez ówczesnego premiera Walentina Pawłowa. Co trzeba podkreślić, zmiany zostały celowo ogłoszone o 21, gdy nie działały już banki, poczty ani sklepy. Pod pozorem walki z fałszywymi rublami państwo wycofywało banknoty 50- i
To jeszcze w ramach ciekawostki, dzisiaj przeczytałem jakiś wpis Rosjanina (zdobywający popularność w Internecie), który mówi, że w 2011 roku zarabiał 32 tys. rubli, co odpowiadało 1000 USD, a chleb kosztował 20 rubli. Teraz zarabia 40 tys. rubli, co jest warte 533 USD, a chleb kosztuje 36 rubli.
Dokładnie tak samo było z wyjazdami na Słowację, było taniej, ale tak samo to się skończyło i odwróciły się ceny