Wpis z mikrobloga

@omoglin: Konstytucja daje jasne i bezdyskusyjne prawo do zgromadzeń, które może być zabrane tylko w przypadku stanu wyjątkowego. Nie ma go, więc wszystko jest zgodnie z prawem.
  • Odpowiedz
@omoglin dlaczego pytasz mnie w trzeciej osobie? Jestem za surowymi karami za lamanie obostrzen, ale wprowadzone przez rzad sa bez sensu. Rzad udaje ze cos robi np zamykaja silownie. Zyje za granica i tu sa inne reguly, silownie otwarte, w niedziele zrobisz zakupy i mozesz chodzic na zewnatrz bez maseczki. PIS rozpierniczyl gospodarke i zdenerwowal ludzi, to wiem na pewno.
  • Odpowiedz
@DIO_: Skończysz szkołę. Dorośniesz. Przestaniesz pisać głupoty w internecie.

Na razie mama Ci nawet kanapki robi, bo za ciężko erudycie internetowemu zrobić coś z czy nawet patologia daje radę.
  • Odpowiedz
@tmtm: Wybacz mi, ale po primo, czy piszesz do właściwej osoby? Jeżeli tak, to czy piszesz pod właściwym moim postem? A jeżeli tak, to przepraszam, o czym ty chrzanisz?
  • Odpowiedz
@tmtm: Prawdopodobnie na szybko, pierwsze kilka prowokacyjnych postów? Ech, po raz kolejny coś sobie udowodniłem na wykopie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda, że zamiast merytorycznej rozmowy postanowiłeś pojechać po mnie, jak dziecko, tylko za to, że uznałem tamtą zielonkę za trolla opłacanego przez pisiorów, albo ruskich.
  • Odpowiedz
@omoglin: Po co się przyznawał? Do mnie też kiedyś wbili w czasach szkoły średniej i pytali się czy byłem na meczu derbowym, powiedziałem że wtedy byłem w domu, matka potwierdziła (a na meczu byłem xD), spisali protokół i pojechali. Dane mieli widocznie sprzed dwóch tygodni i innego meczu i szukali jelenia który się przyzna że i na tym meczu był gdzie doszło do zadymy.
  • Odpowiedz