Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +45
Po śmierci ojca, gdy byłem dzieckiem, miałem lęki nocne i spałem z mamą, spałem z mamą do czasów gimnazjalnych. Potem umarł dziadek, babcia popełniła samobójstwo, brat też. Wszystko zaczęło się sypać, znów więc musiałem spać z mamą. Nawet w liceum były gorsze dni i tak samo. Jakież to absurdalne, nikt z normalnych ludzi by w to nie uwierzył. Przy mamie czułem się dobrze, był ktoś obok, ten komfort psychiczny był. Wysypiałem się,
Kopytnik_1 +3
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
#wiosna #lewica #neuropa #bekazlewactwa #energetyka #4konserwy
Ale wszyscy tutaj spuszczają się nad EJ (w obecnej formie) jakby to był święty gral energetyki, a to nie prawda.
@zirael88: nikt poważny nie twierdzi że to panaceum na wszystkie problemy świata. Natomiast EJ jest na chwilę obecną JEDYNĄ sensowną opcją na zapobiegnięcie katastrofie klimatycznej. A ruchy anty atomowe to jedni z największych szkodników, zaraz po tych którzy mówią że GO nie istnieje.
@Gaku745: Grudzień 2020. Akapy znajdują wspólne wartości z ankomami XD
Musisz sie douczyc mordo
A z EJ są dość poważne problemy natury techniczno-finansowej, o czym pewnie sam wiesz zabierając głos w sprawie. Pochodną perypetii z budową Olkiluoto jest praktyczne zamrożenie tematu w Europie.
@Gaku745: To gorzej, z 5g można bredzić ze nowe niezbadane i nie wiadomo i jakiś argument to stanowi.
W przypadku EJ nawet tego nie ma xDp#
@WiktorekS: po pierwsze: nie cały świat odchodzi. W tym momencie na świecie jest kilkadziesiąt reaktorów w budowie.
Po drugie: ci którzy odchodzą, robią to z powodów politycznych. Najczęściej żeby zbić kapitał polityczny na antyatomowej histerii.
@WiktorekS: mordo, te dane można se wsadzić. W zależności od tego kto płaci za analizę, wyniki są diametralnie różne.
Idealnie by było, żeby skończyć EJ Żarnowiec w latach 90, ale różni polityczni oportuniści zarżnęli pomysł, żeby zbudować sobie popularność. Pomyśl o tym gdy płacisz rachunek i
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: 20 lat temu też tak mówiono o autostradach w Polsce. A jednak teraz już są.
EJ w Polsce powstanie, ale pewnie dopiero jak PiS wywali się na ryj. Bo obecna ekipa to nawet respiratorów nie umie kupić.
która wydyma ten naród do końca xD
Komentarz usunięty przez autora