Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +240

ketiow +226
Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #

źródło: comment_1607488636yLV2fnjgQeRoilwoXdyKga.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1607502037TeDeqerx5UUYLGBBekfsPK.jpg
Pobierzźródło: comment_16075021252WbE8bK2BukIRexee0aVjl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
#pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Okcydent: nie, wtedy zazwyczaj mówi się "wylosowana". Generalnie ten termin powstał raczej od losu, a nie od losowania, ale jak bardzo chcesz zdefiniować go w tym stylu, to będzie to raczej »taki wybór, który równie dobrze mógł być wynikiem losowania, bo nie rządziła nim żadna reguła i nie dało się w żaden sposób przewidzieć jak zadecyduje ślepy los«. Jak nie wierzysz, to
A w ramach tego znaczenia słowa "losowy" istnieją wypadki losowe, klęski losowe, zdarzenia losowe i tak dalej. Natomiast "osób losowych" poza statystyką nie ma. Aż sprawdziłem w książkach Google'a. W liczbie pojedynczej i różnych przypadkach nic. Żadnych książek, same wyniki ze stron internetowych z ostatnich
Z tego co pamietam coś podobnego stało się na tej największej grupie „PORADY PRAWNE” gdzie
@Okcydent: Skąd pomysł z tym przeznaczeniem? To będzie po prostu jakaś przypadkowa osoba i tyle, a przynajmniej tak podpowiadają słowniki.
Szczerze mówiąc zastanawiałem się nawet czy nie powołać się na te przykłady w ramach uzasadnienia, że "losowy" zazwyczaj nie oznacza
@Okcydent: Teraz wszystko jest "losowe". Albo jeszcze lepiej - "randomowe". Język się upraszcza, dopasowuje do użytkowników.