Wpis z mikrobloga

Najbardziej bawią mnie głosy, że rockstar nigdy by nie wypuściło zbugowanego szajsu xD No problem taki że wpuszczali i chociażby start RDR2 na PC był wybitnie bolesny, a takie GTA IV na wszystkich platformach działało mega c-----o i patchowali to przez kolejne miesiące xD
#cyberpunk2077
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr ale jak to gra może mieć jeszcze bugi? Dużo ludzi nie ogarnia, że czasem jakiś przedmiot albo animacja która się wykonuje za plecami gracza może spowodować bug za jakiś czas podczas grania... Ah tak zapomniałem, tutaj sami profesjonalni programiści którzy robią wszystko bezbłędnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Theos: fabuła owszem ale RDR ONLINE to do dzisiaj jest elegancko s---------e xD

@Lrrr: Kupiłem sobie RDR2 i tak se pykam w Online i poza brakiem kontentu.... to ta gra jest z 10x lepsza niż GTA Online

Nwm, może w GTA jest za dużo contentu, latające motocykle, wojskowe pojazdy, lasery i działa orbitalne, masa ludzi leci i z--------a wszystkich jak
  • Odpowiedz
@Lrrr Ludzie którzy tak piszą w większości nie pamiętają premiery gta IV, pamiętam jakie k---a miałem cyrki z pierwsza wersja social cluba przy instalowaniu tej gry na PC to dopiero był smród
  • Odpowiedz
@Lrrr: @danob99: @Miguelos:
GTA IV na PC było portem z fatalną optymalizacją, ale problemy były głównie z wydajnością, zabezpieczeniem antypirackim i GfWL.
Natomiast nie przypominam sobie żadnych poważnych bugów czy większych glitchy (pomijając słynną huśtawkę) jak chodzi o rozgrywkę. W kwestii mechanik i różnych detali jest to naprawdę dobra gra, model jazdy czy zniszczeń pojazdów też bije na głowę nowszą piątkę.

@ZaQ_1: @DubStep_Gun
  • Odpowiedz
@Lrrr: GTA IV to do dzisiaj nie spatchowali i ostatnio widziałem jakiś test na RTX 3080, najnowszy i7 i mimo to nie działał w stabilnych 60 FPSach XDDDDD

Chociaż tutaj głównym winowajcą chyba było to, że z-----i optymalizację CPU i gra działała tylko na jednym lub dwóch procesorach tak czy tak ¯\_(ツ)_/¯

Nie zmienia to też faktu, że GTA IV ma w moim sercu specjalne miejsce i wracam do tej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Lrrr: pamiętam jak w dniu premiery GTA IV nawet instalator był spierdzielony, wszystkie kroki były po chińsku a w każdym razie były same znaczki i przeklikiwac trzeba było "na czuja"
  • Odpowiedz
@Theos: @Lrrr: plus ten tryb notorycznie na PC nie działa i ma game breaking bugi. A to możesz wywalić cały serwer, a to exploitujesz kasę, a to crashują się tekstury i nie można się poruszać.

Rockstar s-----ł online RDR 2 jak nikt inny. Gta na starego gena było też padaką.

Więc nie, Rockstar też nie są k---a święci.
  • Odpowiedz