Wpis z mikrobloga

Obejrzałem z ciekawości parę recenzji z Wiedzmina 3 sprzed pięcioma laty. Wszelka krytyka odnosiła się do tych samych kwestii technicznych jakie trawią Cyberpunka. Z punku widzenia czasu wiemy, że Wiedzmin trzy najlepszy, jednak jego pierwsza wersja (w szczególności ta na ps 4) wołała o pomstę do nieba, aż oczy bolą jak się widzi tak podłą grafikę. Dziś wygląda on przepięknie i to samo będzie z Cyberpunkiem, szkoda tylko, że redzi nie uczą się na błędach i wypuszczają wersję beta. Ja jednak mam do nich zaufanie i wiem, że to naprawią a także potrafię wiele wybaczyć, dlatego wersja cyberpunka na gogu już czeka na pobranie. Za trzy dni i będę odpalał streama z jej przechodzenia, planuję również zebrać pytania tych niezdecydowanych i postarać się na nie odpowiedzieć na żywo i pokazać różne mechaniki gry które nie zostały jeszcze opisane. Jak coś to 10 grudnia widzimy się tutaj: https://www.twitch.tv/piter91r ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cyberpunk2077 #cyberpunk #cdprojektred #gry #twitch #stream #ciekawostki
piter91r - Obejrzałem z ciekawości parę recenzji z Wiedzmina 3 sprzed pięcioma laty. ...

źródło: comment_1607378052EjqayuD8lScjQaUw2NyLZ0.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jandiabeldrugi: Dobrze napisane. Nie zrozum mnie źle, jeśli chodzi o grafikę to jest to jedna z najładniejszych jak nie najładniejsza gra w kiedykolwiek grałem (ps4 pro plus telewizor 4k) klimat też gęsty tak, że można go kroić...no ale wbijanie na siłę moralności graczowi męczy tak jak cała gra, za mało było balansu i tyle. Zdecydowanie nie jest to 10/10 a Jordanowi od tego gibania się w głowie poprzewracało ( ͡
  • Odpowiedz