Wpis z mikrobloga

@DywanTv: No wiadomo jak ktoś ćwiczy w piwnicy, albo klima za mocno daje na siłce (bo na sieciówkach czasem lubią z klimą przesadzić) to bluza nawet zalecana, ale na siłe noszenie bluzy i kaptura na głowie i robienie z siebie mnicha wygląda komicznie.
  • Odpowiedz
@dsomgi00: No nie wiem, w sumie to w dupie ludzi mam innych xd W sumie jak ktoś chce trenować wyglądając "fajnie" to taka czapka czy bluza może się do tego nadać. Niektórzy siłkę traktują nie tylko jako miejsce do trenowania mięśni, ale też takie miejsce spotkań chyba. Według mnie nie ma w tym nic złego
  • Odpowiedz
@biamiVajs: i lakierki = buty z podbiciem = do przysiadów, a jak masz z czubem to poprawiają powierzchnię styku ciała z podłogą - połącz to z AKTYWNĄ pracą stopą = duży przysiad
  • Odpowiedz
@Retropx: tu chodzi o to by być większym. Kiedyś widywałem takiego gościa co nosił krótka koszulkę na to koszulka termoaktywna i jeszcze bluza z kapturem xD
  • Odpowiedz
@dsomgi00: No fajnie, ale nie mierz wszystkim swoja miara. Ja mam dluzsze wlosy i czasem zakladam czapke z daszkiem z chlonnego materialu i specjalna “gumka”, dzieki czemu zamiast pot splywac mi z czola, po wlosach na twarz, zostaje w czapce. Wygodniej mi sie cwiczy i nie musze wycierac twarzy co chwila
  • Odpowiedz