Wpis z mikrobloga

@becikowe: jak jest zlozony w tancie to on jest dosc rowny, nakladam mase i wyrównuje szpatułką. Na obrotowym talerzu jedt troche latwiej ale gladzisz, gladzisz aż jest rowno. Tak schladzam calosc przed wylaniem czekolady wtedy ona szybciej zastyga
  • Odpowiedz
@zadra15 kurde dzięki bardzo. ja już dawno poluję na rant i talerz obrotowy i jakiś porządny rękaw cukierniczy a nie szansy za 5 zł ale szkoda mi hajsu:c może na święta
  • Odpowiedz
@zadra15: jeszcze jedno pytanie- gdzie taką złotą podkładkę kupiłaś :D? i skąd taki wysoki rant który pomógł tak ładnie skleić tego torta? bo w środku średnio prosty ale wygląda całkiem całkiem ;p
  • Odpowiedz
@m76859: na allegro lub w branzowych sklepach kupisz i podkladki i specjalne ranty. Warstwy nie wyszly rowne bo masa mango byla dosc plynna a ja za mocno przydusiłam od góry ;)
  • Odpowiedz