Aktywne Wpisy
Mlodazs +6
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +7
Gdzie można zgłosić takiego #januszebiznesu ?
#koronawirus #podrozujzwykopem
Jednym zdaniem wywalone mam. Zarazę się to się zaraże, umrę to umrę. Życie.
Tak samo hotele działają na zasadzie wyjątków w prawie.
To prawda powinnyśmy zgłaszać takich nieuczciwych przedsiębiorców jak na moim pic rel, najlepiej razem z uczestnikami bo sporo z nich ma wiecej za uszami.
@mitatuyo:
@nosze_ortalion:
Miło słyszeć. Dziękuje uprzejmie. To tym bardziej motywujące jeśli drażni ludzi którzy nie widzą nic złego w łamaniu prawa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@motaboy: to jest WOJNA, sam Kaczor to przyznał.
#!$%@?ć pis i konfidentów. Polska Walcząca! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież logiczne że mniej bezpieczne jest spanie samemu w hotelu kiedy nikogo nie mijasz, a bezpieczne jest gromadzenie się w wielkiej wyciskarce do cytryn gdzie część uczestników nie ma masek (halo, policja?) Na dodatku łamią prawo na oczach ministra sprawiedliwości, sam minister ma to prawo w dupie a ten tutaj wyskakuje z praworządnością
@heheszkitroche: W ogóle nie jem praktycznie cukru. A cola to czysty cukier.
@Mirkowy_Annon: Jesteś dziecinnym małym ptysiem. To też do ciebie: "Moje szczęście, a wasz pech, że ja się nie muszę stosować do "podwórkowych zasad Matiego i Sebastiana", za to wy do zasad ustalanych przez powołane do tego władze tak. Mam w nosie to, co wam się wydaje - kiedy
Pocieszające jest tylko to, ze wszyscy na ciebie dzbanie tutaj plują, i na takich jak ty, którzy się wysługują pisowskim szmatom.