Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SmakoszKotow: wierzę kasztanie. Ale tak bardzo się boję, że nawet na wakacjach za granicą byłem :D
Jednym zdaniem wywalone mam. Zarazę się to się zaraże, umrę to umrę. Życie.
dokładasz swój wkład do niszczenia kraju. Jesteś takim samym szkodnikiem jak Vateusz

@mitatuyo:

Widać ze jesteś umysłowa bieda. I nie tylko umysłowa. Rak społeczeństwa

@nosze_ortalion:

Miło słyszeć. Dziękuje uprzejmie. To tym bardziej motywujące jeśli drażni ludzi którzy nie widzą nic złego w łamaniu prawa.
@motaboy: Nie, ponieważ te obostrzenia są bezprawne i godzą w funkcjonowanie państwa, a Ty traktując sprawę tak wybiórczo właśnie pokazałeś, do@której grasz bramki
@portas91:

Przecież logiczne że mniej bezpieczne jest spanie samemu w hotelu kiedy nikogo nie mijasz, a bezpieczne jest gromadzenie się w wielkiej wyciskarce do cytryn gdzie część uczestników nie ma masek (halo, policja?) Na dodatku łamią prawo na oczach ministra sprawiedliwości, sam minister ma to prawo w dupie a ten tutaj wyskakuje z praworządnością
Mam nadzieję, że nie lubi coli

@heheszkitroche: W ogóle nie jem praktycznie cukru. A cola to czysty cukier.

#!$%@?ć pis i konfidentów.

@Mirkowy_Annon: Jesteś dziecinnym małym ptysiem. To też do ciebie: "Moje szczęście, a wasz pech, że ja się nie muszę stosować do "podwórkowych zasad Matiego i Sebastiana", za to wy do zasad ustalanych przez powołane do tego władze tak. Mam w nosie to, co wam się wydaje - kiedy