Wpis z mikrobloga

@motaboy: chłopie hotele mają lepsze standardy sanitarne niż większość przychodni, sklepów, czy jeżdżące autobusy i tramwaje. Nie od czasu tej #!$%@? pandemii, ale dużo dużo wcześniej.
Dobrze, że pojawiła się szczepionka zaraz leki i mam nadzieje, że epidemia paniki się skończy dosyć szybko, bo społeczeństwo będzie miało przez to inne choroby...
@boctok: Są zasady. Jeśli zasady coś dopuszczają to masz prawo z tego skorzystać. I tyle. Nie byłem tam dla przyjemności, ale dlatego że vouchery które dostałem od czeskiego pracodawcy traciły ważność. I ot po prostu był to uzasadniony powód do tego, żeby po prostu wejść do sklepu po przekroczeniu granicy - ten sam komentarz dostałem od czeskiego policjanta.
@motaboy: chłopie, odwiedzam większość hoteli 3,4 i 5 * na dolnym slasku i okolicach co tydzień od 5lat, bylem w roznych miejscach niedostepnych takze dla gości. Kilka razy w roku niestety muszę udać się do szpitala lub przychodni i niestety w hotelach jest czyściej i bardziej sterylnie... a po marcu z nowymi obostrzeniami to już w ogóle! Także nie pieprz głupot jak się nie znasz.

A hitem jest to, że moja