Wpis z mikrobloga

@NapalInTheMorning:

gurwa, porównujesz gościa, który przy każdej tezie zasypuje masą źródeł i robi porządny research z gościem, który jest antytezą researchu (Ziemkiewicz), ogłosił się prezydentem PL (Kolonko) czy plagiatował kryminały (Sumliński) XDDDDD

Jak typowy lewak walczysz z chochołem, którego sam stworzyłeś. Gdzie napisałem, że go do nich
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister @wykopowy_tester: dokładnie, gość widać że pracuje nad swoja marką funkcjonariusza, typowa narracja pisowska, ale wystarczy trochę pokrzyczeć, powiedzieć parę populizmów i już się idolem prawicy i kuców xDDDDD, i ZA KAŻDYM J-----M razem dzieje się to samo xDDDDDDDD
  • Odpowiedz
który z nich nagrywa filmiki na jutuba ze schowka na szczotki celując w target średnio rozgarniętego gimbusa? Która z tych osób traktowana jest jako prorok na wykopie a każda wypowiedź zgarnia 100+ wykopów/plusów?

@NapalInTheMorning: koroluk ostatnio na przykład. Nawet reakcje identyczne jak na idoli prawicy sprzed czterech lat, włącznie z pisaniem o masakrach. Cóż, historia to wahadło.
A co do korolukowskiego researchu - masz link jak mi się chciało napisać
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: XD bo już nie można wytknąć starej senyszyn że p------i i wcale nie walczyła z władzą za PRL xD okej, szumlewicza nigdzie nie zapraszają, ale dla niektórych senyszyn jest wariatką pokroju kolonki. szczególnie dla jej elektoratu.
  • Odpowiedz
@Gyonax: chyba różnica polega na tym, że prawaki sami wszędzie wrzucają filmiki z tymi szurami i traktują ich tezy jak prawdy objawione. A jak się tylko odważy ktoś nie zgodzić z takim filmikiem, to zarzucają z miejsca, że NO BO TYLKO TVN OGLĄDASZ I GW, JESTEŚ ZMANIPULOWANY, ŻYJESZ W KŁAMSTWIE.
Prawaki są po prostu fałszywie (komicznie wręcz fałszywie) przekonane, że ci ludzie im przekazują wiedzę tajemną, której zwykłe media nie
  • Odpowiedz
@Tymajster: możesz wejść w link który wkleiłem i zobaczyć jak Twój idol pomija ważną informację, to się nazywa manipulacja.
No i nie "wy" towarzyszu, skoro piszesz tylko do mnie. Do tego od razu implikujesz mi jakąś obronę, weź ją zacytuj, albo poducz się jak należy dyskutować.
  • Odpowiedz
@Tymajster: prób manipulacji ma więcej, choćby jak wkleił książkę Korwina gdzie ten w okolicach lat 90 pisał o tym że należy dywersyfikować umiejętności więc nie ucz dziecka tylko pisania programów komputerowych ale i gry na pianinie, bo za 30 lat może się okazać że programy robią się same. Idiota zapytał: "minęło 30 lat, gdzie te programy", po czym jak mu ktoś napisał że w latach 90 był inny stan wiedzy
  • Odpowiedz
@Tymajster: Kolonko też nie zaczynał na pełnych obrotach.
To zresztą gorzej że to dla Ciebie abstrakcja, bo chyba od szurów jawnych z folią na głowie gorsi są tacy co wydają się racjonalni na pierwszy rzut oka, a tu coś pominą, tam skłamią i bez własnej analizy tematu nawet się nie spostrzeżesz, non?
  • Odpowiedz