Aktywne Wpisy

ovsky +181
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
źródło: photo_2024-09-29_15-10-52
Pobierz
Traczex +202
Dotrwałem do ssz. Panie bucku daj mi siłę. 230k tak mniej więcej. Spora część samemu. #budujzwykopem #chwalesie
źródło: temp_file3195960490737242815
Pobierz

? #samochody #motoryzacja ?
Smuteczek xD https://www.caradvice.com.au/904842/us-safety-body-to-investigate-115000-tesla-cars-over-suspension-issue/
Bo spójrzmy np. na ich stronie dajmy na to losowo wyszukałem 2015 TESLA MODEL S 60KWH
źródło: comment_1606752804sgMH14aMJAtOBMKvaaXVFc.jpg
Pobierz@Student_AWAS: Oczywiście uczyli się bubli od najlepszych producentów na świecie.
"Kia Sorento oraz Kia Carnival W Polsce akcja przywoławcza dotyczy łącznie 1552 aut, wyprodukowanych w Korei Południowej. Olej i wilgoć mogą przenikać do źródła zasilania modułu sterującego ABS, co może skutkować zwarciem i prowadzić do przeciążenia elektrycznego i pożaru. Właściciele samochodów objętych akcją zostaną powiadomieni o konieczności umówienia się na wizytę w ASO KIA w celu przeprowadzenia stosownej
Akcją serwisową objętych 752 tysięcy samochodów na całym świecie. Z kolei w Polsce kampania dotyczy łącznie 16910 samochodów. Awaria może występować w autach wyprodukowanych w Japonii i Wielkiej Brytanii od 10 marca 2014 roku do 30 listopada 2018 roku.
Toyota Motor Poland Company, w oświadczeniu wydanym dla Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, informuje, że w modelach Toyota Prius i Toyota Auris
"Hyundai wzywa samochody do serwisu, bo mogą spłonąć
ŁK
18.05.2020 12:11
Podobno winny jest moduł sterujący układami ABS i ESC. Jeśli dostanie się do niego wilgoć, może nastąpić zwarcie. Akcja ma globalny zasięg, w Polsce kampanią serwisową jest objęte prawie 6000 samochodów."
@Student_AWAS: 750 tysięcy
@Student_AWAS: no przecież płoną i stoją w warsztatach, oczywiście nie wszystkie ale dość znaczne ilości
ostatnio jak sprawdzałem to w Polsce jest 20 000 warsztatów samochodowych, wszystkie zajmują się serwisowaniem Tesli, wymianą oleju i naprawą po kolizjach?
a samych pożarów jest w Polsce średnio 27 dziennie, mogę tylko domniemywać że to raczej nie
Według danych z końca września 2020 r., w Polsce było zarejestrowanych łącznie 14 788 samochodów osobowych z napędem elektrycznym. Przez pierwsze dziewięć miesięcy 2020 r. przybyło ich 5 792 sztuki – o 97% więcej niż w analogicznym okresie 2019 r.
o czym Ty chcesz rozmawiać. To jest kropeleczka w oceanie ICE.
@Student_AWAS:
ale o czym ty mówisz? To nie ja wychodzę tu z tezą że ICE się nie psują, tylko ty. I co ma ilość elektryków do psucia się ICE?